Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Klavyeye alışmak lazım tabi tw deki gibi öneri kelimeler yok.

kiko60

Üye
Note 3 şarj sorunu ne yapmalıyım şarj ömrünü uzaması için ?

Peki Nasıl Yapılır bu işlem ?
1-)Odin programını aç
2-)Ap yazan yere tıkla
3-)indirdiğin dosyayı seç (biraz bekletir)
4-)Telefonu SES KISMA + GÜÇ + MENÜ TUŞ basılı tut bir uyarı gelecek SES ARTIRMAYA bas.Telefonu PC ye bağla
5-)Odin programında START a bas ve PASS yazısının gelmesini bekle.
Bu kadar...

kiko60

Üye
Eyvallah hocam rus romu nerden indirebilirim ve n900q Modeli benim telefon buna rom yüklenirmi
Nette araştır bulursun olmadı forumdaki arkadaşlar teamwier ile sana yardımcı olurlar büyük ihtimal.
bende pc yok sana yapamıyom
Tamamdir saol hocam

Note 3 almayı dusunuyorum ama exynos islemci kafamı karistiriyor sizce nasıl ???

Eyvallah hocam rus romu nerden indirebilirim ve n900q Modeli benim telefon buna rom yüklenirmi
Tamamdir saol hocam
Sammobile dan firmware kısmına gel orda arama yeri var N900 yaz russia diye yazar zaten indir gereken işlemleri biliyorsun Rom var ama çoğu dandik rom stockla karışacak kadar iyi olduklarını düşünmüyorum.

Turkiyedeki modelini onerirmisiniz peki
Ben şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer kalemi fazla kullanmam derseniz başka modeller bakmanız iyi olur.Fakat büyük ekrsn olsun derseniz alın.Büyük ekran olmasına rağmen güneşte çok rahat gözüküyor (Süper amoled). Bütçeniz 2000 tl aşağısındaysa Note 3 alınabilir fakat daha yukarı çıkarım derseniz NOTE 4 eylül ekim gibi tanıtılır. O zamanda note 3 ün fiyati oynayabilir.

Yorumun icin tesekkurler belli olmaz alacağım zaman forumda kony acarim zaten 5s s5 ve note3 arasinda kararsizim

Tepkiler: B.A.R.O.N