teknolojibaronu
Üye
Note 3 şarj sorunu ne yapmalıyım şarj ömrünü uzaması için ?
rus romu kurmada garantiden falan çıkma durumu oluyor mu ? Ve nasıl yapılır bu işlem ?note 3 ün şarjı çok iyi
wipe data yap sonra orjinal rus romu kur
sonra bidaha wipedata reset yap harika oluyor
Hango stock rom olursa olsun garantiden çıkmazsın yeterki rom veya root yapma garantin gitmez.rus romu kurmada garantiden falan çıkma durumu oluyor mu ? Ve nasıl yapılır bu işlem ?
Peki Nasıl Yapılır bu işlem ?Hango stock rom olursa olsun garantiden çıkmazsın yeterki rom veya root yapma garantin gitmez.
Peki Nasıl Yapılır bu işlem ?
1-)Odin programını açPeki Nasıl Yapılır bu işlem ?
Eyvallah hocam rus romu nerden indirebilirim ve n900q Modeli benim telefon buna rom yüklenirmi1-)Odin programını aç
2-)Ap yazan yere tıkla
3-)indirdiğin dosyayı seç (biraz bekletir)
4-)Telefonu SES KISMA + GÜÇ + MENÜ TUŞ basılı tut bir uyarı gelecek SES ARTIRMAYA bas.Telefonu PC ye bağla
5-)Odin programında START a bas ve PASS yazısının gelmesini bekle.
Bu kadar...
Tamamdir saol hocamNette araştır bulursun olmadı forumdaki arkadaşlar teamwier ile sana yardımcı olurlar büyük ihtimal.
bende pc yok sana yapamıyom
Note 3 almayı dusunuyorum ama exynos islemci kafamı karistiriyor sizce nasıl ???
Şu son S5 özelliklerinj exynos a getirmeme olayından sonra biraz kızdırdı fakat performans olarak cok iyi exynos a da 185 mb lık güncellemenin gelmesini bekliyorum.Note 3 almayı dusunuyorum ama exynos islemci kafamı karistiriyor sizce nasıl ???
Sammobile dan firmware kısmına gel orda arama yeri var N900 yaz russia diye yazar zaten indir gereken işlemleri biliyorsunEyvallah hocam rus romu nerden indirebilirim ve n900q Modeli benim telefon buna rom yüklenirmi
Tamamdir saol hocam
Peki o guncellemenin içeriği nedirŞu son S5 özelliklerinj exynos a getirmeme olayından sonra biraz kızdırdı fakat performans olarak cok iyi exynos a da 185 mb lık güncellemenin gelmesini bekliyorum.
Knox 2.0Peki o guncellemenin içeriği nedir
Ben şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer kalemi fazla kullanmam derseniz başka modeller bakmanız iyi olur.Fakat büyük ekrsn olsun derseniz alın.Büyük ekran olmasına rağmen güneşte çok rahat gözüküyor (Süper amoled). Bütçeniz 2000 tl aşağısındaysa Note 3 alınabilir fakat daha yukarı çıkarım derseniz NOTE 4 eylül ekim gibi tanıtılır. O zamanda note 3 ün fiyati oynayabilir.Turkiyedeki modelini onerirmisiniz peki
Yorumun icin tesekkurler belli olmaz alacağım zaman forumda kony acarim zaten 5s s5 ve note3 arasinda kararsizimBen şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer kalemi fazla kullanmam derseniz başka modeller bakmanız iyi olur.Fakat büyük ekrsn olsun derseniz alın.Büyük ekran olmasına rağmen güneşte çok rahat gözüküyor (Süper amoled). Bütçeniz 2000 tl aşağısındaysa Note 3 alınabilir fakat daha yukarı çıkarım derseniz NOTE 4 eylül ekim gibi tanıtılır. O zamanda note 3 ün fiyati oynayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?