teknolojibaronu
Üye
herkes öyle diyor fakat ben apple ı saymazsak samsung kadar geniş yelpazeye güncelleme vere firma görmedim.lg desen 3-5 model e veriyor.bence güncelleme desteği veren bir firma olduğunu kanıtlamak için s2 ye bakmak yeter.bak bu güzelmiş nyse belki yarın alırım suan çok kararsızım samsungun güncelleme politikasından dolayı
ayarlar-genel-cihaz hakkında-yazılım güncelleme buradan yoksa sammobile dan bakabilirsin.Arkadaşlar arabistandan aldığım N9005 cihaza güncelleme ne zaman gelir nasıl öğrenirim
arabistandan gelen s4 güncelleme aldı ama note3 almadı neden oldu bu ????
demek arabistanda bile lte var he bilmiyordumArkadaşlar arabistandan aldığım N9005 cihaza güncelleme ne zaman gelir nasıl öğrenirim
arabistandan gelen s4 güncelleme aldı ama note3 almadı neden oldu bu ????
Sende S4 yok mu ?son güncelleme çokta bi fark yok dedigim gibi cep bilgisayari gibi kullanirsan yarım gün gitmez ama normal kullanımla 1 -1.5 gün
bende anlamıyorum nasıl oluyorda bu kadar emin konusabiliyorsun?? AsabiSende S4 yok mu ?
Sende S4 yok mu ?
sizin s4 2600 mah note 3 3200 mah nasıl kullanmadan bu kada4 emin konusabiliyorsun? yani bilmeden yazmamak lazım.yogun kullanımda yarım günü geçmez normal kullanırsan 1-1.5 maksimum 2 gün
Du speed booster google play in en iyisi.Beyler sizce du speed Booster mı yoksa clean master mı ?
Ayarlar-kontroller-dil girişKitkat yükledikten sonra android sistemi ekrandan fazla şarj yiyo forumdaki yazılanları denedim ama bi işe yaramadı. İki problem daha var birincisi klavyeyi sürekli giriş olarak kullanamıyorum parmak kaydırma olayı türkçe klavyede yok. İkincisi çakma kapak çalışmıyor. Çok enteresandır sadece güç tasarrufu açıkken kapak çalışıyo)
Ayarlar-kontroller-dil giriş
samsung klavye ayar
4.4.2 de kullandım arkadaşın dediği parmak olayı ondada var.Hayır n900 benim ki.neden 4.4.2 kurmadın yoksa n9005 versiyonu mu
yoksa n9005 e Türkiyede güncelleme gelmedi mi? :eek:neden 4.4.2 kurmadın yoksa n9005 versiyonu mu
yoksa n9005 e Türkiyede güncelleme gelmedi mi? :eek:
valla n9005 im olsa öpüp başıma koyacağım n900 var bende hiç rom yok türkiyede n9005 olmadığından güncelleme gelmemiştir sen odinle güncelleme yapabilirsin fakat cihaz sıfırlanır.Gelmedi
sanada mı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?