teknolojibaronu
Üye
DU SPEED BOSSTER programini indir gerçekten ram i baya düşürüyor.beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?
DU SPEED BOSSTER programini indir gerçekten ram i baya düşürüyor.
Benimki 1.76 da. Yaklaşık 1 gb boş her zaman.Herkesde aynı sonuç mu var peki
ben samsung tabletimdede denedim aynı sonucu aldım DU SPEED BOOSTER GERÇEKTEN işe yarar.Herkesde aynı sonuç mu var peki
Benimki 1.76 da. Yaklaşık 1 gb boş her zaman.
Fabrika ayarlarına çevirir cihazı.Wipe diye bişey yapılıyor mus o ne ise yariyor.
Fabrika ayarlarına çevirir cihazı.
Azalır. Ama uygulama yukleyince tekrar yükselir. Yapabilirsin.Onu yapsam tekrar güncelleme yapma gibi bir şansım var mı ram kullanımı azalır mi ?
olabilir bende wipe den sonra ram kullanım azalmistiBen wipe atmadan guncellemistim ondan olabilir mi ram kullanımı azalmamasi
Hocam şimdi atsam zaten 4.4.2 guncelledim bi faydası olur mu ki 4.3 mi düşer geri ? k.bkmayin baya bilgisizim soruyorum ancamutlaka wipe atın telefona. 4.3den 4.4.2ye yani yeni bi işletim sistemine geçiyorsunuz eski kalıntılardan kurtulmak illaki performansı artıracaktır
Hocam şimdi atsam zaten 4.4.2 guncelledim bi faydası olur mu ki 4.3 mi düşer geri ? k.bkmayin baya bilgisizim soruyorum anca
Estağfurullah. Hayir sürüm düşmez. Wipe atmak(wipedata,wipe cache partiton) cihazdaki uygulamaları ve verileri siler yanlızca. ben odinden rom yüklemeden önce işletim sistemini komple siliyorum kalıntı kalmasın diye. sizin öyle bir lüksünuz olmadığına göre wipe islemlerini yaparsaniz cihazda belirgin bir performans ve pil artışi olacaktır
evetAnladım hocam peki nasıl yapılır bu wipe? Herşey siliniyor mu
Anladım hocam peki nasıl yapılır bu wipe? Herşey siliniyor mu
Yeni bir işletim sistemi değil. Yeni bir sürüm.mutlaka wipe atın telefona. 4.3den 4.4.2ye yani yeni bi işletim sistemine geçiyorsunuz eski kalıntılardan kurtulmak illaki performansı artıracaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?