Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

bessa27

Üye
Vallaa dostum ben de pek fark yok gibi.. Acaba uygulama çokluğundan olabilir mi.. :confused: İyi sabahlar,hayırlı Cuma lar bu arada kardeşim

bessa27

Üye
La msj ı düzeltip yollayım dedim,kankim alıntı yapıp cvp lamış bile.. Bu ne sürat ne celal..

Fotoğrafta ufak bir kesmece yaptım ufak gelebilir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bessa27

Üye
Neyse yaw ben takılmıyom öyle "şarj~marj" olaylarına.. Ama ilgin alakan için ayrıca tşk ederim kardeşim..

Aspahlt 8 oynayan varmı sanki GPU.yu
Kısıtlamışlar oyun un,FPS si düşüyor oyun kapanıyor 6 çekirdekli 600 mghz.
Telefon S3 gibi hareket ediyor.Şarjı çok güzel gidiyor nasıl olabilir ki başka performanstan kısmassa.Z2 fikri oluşuyor kafamda yavaş yavaş.Aspahlt 8 oynayan varmı sanki GPU.yu
Kısıtlamışlar oyun un,FPS si düşüyor oyun kapanıyor 6 çekirdekli 600 mghz.
Telefon S3 gibi hareket ediyor.Şarjı çok güzel gidiyor nasıl olabilir ki başka performanstan kısmassa.Z2 fikri oluşuyor kafamda yavaş yavaş.

Türe

Üye
Benimkinde sıkıntı yok. Tavsiyem wipe atmanız.

Sağol Türe. Çok aksi bir durum yok ama göz le görülür bir performans zayıflığı var. İdare eder yinede servisin birşeyler yapacağını zannetmem .Belki küçük bir güncelleme yaparlar. Öyle düşünüyorum.

bessa27

Üye
Rafık senin cihaz Note3 değilmiydi.? :confused:

Türe

Üye
Cidden ilginç :

DiaBLoS

Admin
Uzaktan yardım ile Note 3 telefonumuza 4.4 ü kurabilecek bir arkadaşımız var mı ?

kiko60

Üye
beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?beyler bi sorum olacak 4.4.2 güncellemsini yaptım telefondan ram kullanımı 2gb aşağı düşmüyor ne yapmalıyım ?