Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Note 2 de kullandım 3 de ikisinde de mesaj yazarken telefon 1-3 saniye donuyordu ama ben yazmaya devam ediyordum bu 1-3 saniyede ne kadar yazdıysam telefon kendine gelince yazdıklarım füze gibi yazılıyordu. nitekim note 3 de kendi kendine reset atma sorunuyla karşılaştım.
Gördüm ki hem bu forumda hem başka forumlarda bir çok kişi de var bu sorun. Sizin başınıza gelmemiş olması gelmicek anlamı taşımıyor.
Kullanıcıya göre değişir diyeceksiniz şimdi, ben bunun kullanıcı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Alinin yüklediği Clean Master ile Velinin yüklediği Clean Master farklı mı ki bir telefonda reset attırırken başka telefonda hiç bir şey yapmıyor.
Herneyse artık ben bir de iphone deneyim dedim düştüm bir maceraya.
İphone 6 ya kadar kullanmaya kararlıyım. ya iphone 6 ya da Note 4 ikisinden birisi zaman gösterecek. Hayırlı akşamlar.

Tepkiler: Senyor Keş

bessa27

Üye
E oldu o zaman..

ginaz

Üye
Sizin başınıza gelmiş olmasıda herkesin başına gelecek anlamı taşımaz sizin mantığınızla ayrıca cleanmaster gibi programları ben hiç yüklemedim. Rambooster falan filan bu programlar hikaye. Zaten samsungda ram temizleme özelliği var. 3. Parti programlar hele sistem performansıyla ilgili olanlar herzaman sistemin kararsızsılına yol açar. Çalışmasını istemediğiniz programları uygulama yöneticisinden pasif hlae getirmek çok daha iyi sonuç verir.

Her neyse sizin iphone maceranızda başarılar dilerim
Ki tahminim mayıs ayında note4le bu maceran sonbulur
Iyi akşamlar

bessa27

Üye
Bir Antep atasözü der ki ; "Eyi olur zaar.."

Mayısta 5S çıkar anca, Note 4 sonbaharda ancak durum gösterecek ama şuan memnunum

Bildiğim kadarıyla onu cihazı sıfırlayana kadar kalkmıyor başka bir yolu varmı bilmiyorum

Onu tıkla ve knox modunu aç yine knox ayarlarını aç orda knox modunu kaldır diye bir seçenek var knox,u kaldırır ve knoxda yüklü şeyleri siler

Türe

Üye
Rus romu kurdum.

Şu 4.4 kitkat ne oldu internette haberlere bakıyom hep şubattaki güncelleme bilgileri var yeni birşey yok mu

hafıza kartı olarak ne önerirsiniz?bide bu telefonun kol saati varmış.yeni öğrendim)

hafıza kartı olarak ne önerirsiniz?bide bu telefonun kol saati varmış.yeni öğrendim)

Sandisk extreme çıktı en hıZlısı ama 32gb 130-140 tl falandi. Ben sandisk 32gb ultra var oda 100 tl veya aşağısı. Kısacası bana hepsi aynı hızda gibi geliyor fakat son teknolojiyi al derim.

eoner

Üye
Kitkat ne zaman gelecek... adam akıllı bir cevap yok mu

Türe

Üye
Rus romunu kuracak arkadaşlar varsa mümkünse WIPE yaptıktan sonra güncellemeyi kursunlar cihaza.