pasa_mahmut
Üye
Bilinçli telefon tercihi markayla alakalı değil yada işletim sistemiyle. Emin olun iphoneda note3 teki kadar özellik olsa oda kasılırdı. Ki ben note3 te yada note2 de rahatsız eden bir kasılmaya rastlamadım. Kullanım meselesi bu. Ayrıca ben note2 şimdide note3 kullandım bundan sonrada ihtiyacım olursa note4 alırım yani note serisinden vazgeçmem. Ama gün gelir htc note serisi gibi kalemi olan büyük ekranlı note3 teki gibi özellikleri olur htcde alabilirim. Marka çok önemli değil ihtiyaçları karşılasın yeter.
Ama şunuda belirtmem gerekirse lg generamobile hayatta almam o markalara karşı bir soğukluğum var daha önceki deneyimlerden
Note 2 de kullandım 3 de ikisinde de mesaj yazarken telefon 1-3 saniye donuyordu ama ben yazmaya devam ediyordum bu 1-3 saniyede ne kadar yazdıysam telefon kendine gelince yazdıklarım füze gibi yazılıyordu. nitekim note 3 de kendi kendine reset atma sorunuyla karşılaştım.
Gördüm ki hem bu forumda hem başka forumlarda bir çok kişi de var bu sorun. Sizin başınıza gelmemiş olması gelmicek anlamı taşımıyor.
Kullanıcıya göre değişir diyeceksiniz şimdi, ben bunun kullanıcı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Alinin yüklediği Clean Master ile Velinin yüklediği Clean Master farklı mı ki bir telefonda reset attırırken başka telefonda hiç bir şey yapmıyor.
Herneyse artık ben bir de iphone deneyim dedim düştüm bir maceraya.
İphone 6 ya kadar kullanmaya kararlıyım. ya iphone 6 ya da Note 4 ikisinden birisi zaman gösterecek. Hayırlı akşamlar.