Türe
Üye
Sonra niye tartışma çıkıyor. Değiliz çünkü piyasadaki en iyi cihaza sahip olmak pismanlik değildir.Tüm note 3 kullanıcıları, siz 2 milyara aldınız bu telefonu, ama bundan daha iyi bir cihaz, Elife E7, yani General Mobile discovery elite 1.200 tl olacak. siz pişman mısınız?.s.s.s.s (öylesine sordum)
Sonra niye tartışma çıkıyor. Değiliz çünkü piyasadaki en iyi cihaza sahip olmak pismanlik değildir.Fiyatı daha iyi kabul ama 16 mp arka 8 mp on kamera var ama bu ikisi de beklenen mp performansini vermiyor. Rakamlara degil gerceklige bakip ihtiyaclara gore cihaz alin. Buraya da gelip durtukleme milleti
S5 çıksa da farketmez malum S-penÇok haklısın dostum.Nisan ayına kadar amirallik rütbesi bizde (S5 nisanda çıkacak)
Smart stay bu
Çok güzel bu canavar 4.4 ne zaman gelir ?
Siz hardbrick işini çok abartmışsınız hard brick okadar kolay olmaz ben s4 yazılı yükledim sonra Recoveryden wipe edip tekrar istediğim romu kurdum sıkıntı yok uyumsuz sa açılmaz okadar hard brick denilen olay telefonun hiç bir komuta tepki vermemesidir bu olay fazla voltaj güncelleme sırasında güç kesintisi gibi olaylarla olurŞimdi bazılarimiz n9000q kullanıyorlar(ben dahil) yurt dışında n9000 varsa biz custom rom yuklersek 4-5 yıl sonra hard brick mi olur telefon??
Siz hardbrick işini çok abartmışsınız hard brick okadar kolay olmaz ben s4 yazılı yükledim sonra Recoveryden wipe edip tekrar istediğim romu kurdum sıkıntı yok uyumsuz sa açılmaz okadar hard brick denilen olay telefonun hiç bir komuta tepki vermemesidir bu olay fazla voltaj güncelleme sırasında güç kesintisi gibi olaylarla olur
Siz ne diyorsunuz ? Ben tam 7 ay bekledim sonra rom kurdum kafam rahat 8)Kimisi 1-2 hafta der kimisi 2-3 ay der sammobile sessiz bekleyeceğiz
Estağfurullah ne demekBen senin kadar cesur değilim o yüzden böyle cahil gibi konuşmuşum
Estağfurullah ne demek
Ama siz siz olun bir şey olmaz diyerekten demeyin q modeli Türkiye için yapılmıştır (sadece yazılım) yani modem (telefonun hat ve mobil internet ayarlarının bulunduğu bölüm) Türkiye için ayarlanmış hat kesintisi imei numarası null gibi sorunlar oluşabilir
Zaten ama samsung tüm telefonlarında ve tabletlerin de aynı ya da benzer yazılım kullanıyor benzerlik çok fazlaBen seni note 2 kullanıyor sanıyordum
Zaten ama samsung tüm telefonlarında ve tabletlerin de aynı ya da benzer yazılım kullanıyor benzerlik çok fazla
Değişen çok bişey yok yani farkedecek tek şey üst bar ve daha hızlı tepki veren kilit ekranı olacak.Herkese günaydın.. Yaw bu güncelleme olayının belirsiz olması beni rahatsız ediyo bazen kızuyorum. Hayır yani cihazı rootlayacam,sırf bu güncelleme için bekliyom yeaa.. :mad::confused::
Yok kanki ondan değil de,illaaki sistemi daha da rahatlaştıracak,stabilitesini arttıracak yenilikler vardır o bakımdan istiyorum güncellemenin bir an önce olmasını. Yoksa yemişim görselliğini,on larca launcher var kullanabileceğimiz..Değişen çok bişey yok yani farkedecek tek şey üst bar ve daha hızlı tepki veren kilit ekranı olacak.
Yok kanki ondan değil de,illaaki sistemi daha da rahatlaştıracak,stabilitesini arttıracak yenilikler vardır o bakımdan istiyorum güncellemenin bir an önce olmasını. Yoksa yemişim görselliğini,on larca launcher var kullanabileceğimiz..:
Demi ama Mehmet baba..4.4 ile arayüzün değişeceğini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?