mc_307 Üye Müzikteki daha düzeldi Yaklasma sensorü ve memo kaldi SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müzikteki daha düzeldi Yaklasma sensorü ve memo kaldi SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mc_307 Üye Mehmet' Alıntı: temiz kurulum yaptığına eminmisin senin dediğin sorunların çoğu bende yok Genişletmek için tıkla ... Muzikteki duzeldi. Suan yok yani. Evet temiz yaptim. Hicbir wipe vs atlamadim. Yaklasma sensoru ayari nere peki SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet' Alıntı: temiz kurulum yaptığına eminmisin senin dediğin sorunların çoğu bende yok Genişletmek için tıkla ... Muzikteki duzeldi. Suan yok yani. Evet temiz yaptim. Hicbir wipe vs atlamadim. Yaklasma sensoru ayari nere peki SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Emekli Yönetici Ona bende baktim bulamadim ilk defa dikkatimi cekti SM-N9100 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Ona bende baktim bulamadim ilk defa dikkatimi cekti SM-N9100 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
mc_307 Üye Bu sensor surekli acik degildir umarim bosa şarj yer Ugt unu denedinmi ? SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sensor surekli acik degildir umarim bosa şarj yer Ugt unu denedinmi ? SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Emekli Yönetici neden o sensör şarj yesin sadece arama sırasında kulağımızla yanlış yere tıklamasın diye ekranı kapatıyor ve arama sırasında aktif oluyordur
neden o sensör şarj yesin sadece arama sırasında kulağımızla yanlış yere tıklamasın diye ekranı kapatıyor ve arama sırasında aktif oluyordur
mc_307 Üye Sürekli aciksa sıkıntı Aramada idare etcez artik. SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli aciksa sıkıntı Aramada idare etcez artik. SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Emekli Yönetici şimdi orjinal bir note 4 e baktım öyle bir ayar yok varsayılan olarak açık geliyor galiba
Mehmet Emekli Yönetici Romla gelen screen off memo duruyorsa uygulama yöneticisinden veriyi sil yap dene bakalim SM-N9100 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
Romla gelen screen off memo duruyorsa uygulama yöneticisinden veriyi sil yap dene bakalim SM-N9100 ile Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız uygulamasından gönderildi.
mc_307 Üye Romla gelen dahil hepsini silip tekrar kurdum gene olmadi. Uygulama yoneticisinde versiyon kac diyor sizde bi bakabilirmisiniz. SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romla gelen dahil hepsini silip tekrar kurdum gene olmadi. Uygulama yoneticisinde versiyon kac diyor sizde bi bakabilirmisiniz. SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mc_307 Üye Prosunu ve 2.2 olanini buldum. Halloldu. Daha iyi prosu. Kalem kalınlığınıda ayarlayabilsek tam olcak SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prosunu ve 2.2 olanini buldum. Halloldu. Daha iyi prosu. Kalem kalınlığınıda ayarlayabilsek tam olcak SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu Üye Ve işte Note3 için en iyi lollipop romu buldum. Kasma yapmadı ısınma olmadı ve tabiki ultra güç tasarruf modu var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda ufak update i Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve işte Note3 için en iyi lollipop romu buldum. Kasma yapmadı ısınma olmadı ve tabiki ultra güç tasarruf modu var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda ufak update i Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mc_307 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Ve işte Note3 için en iyi lollipop romu buldum. Kasma yapmadı ısınma olmadı ve tabiki ultra güç tasarruf modu var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda ufak update i Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam isim resim vs varmi neymis bu.... SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu' Alıntı: Ve işte Note3 için en iyi lollipop romu buldum. Kasma yapmadı ısınma olmadı ve tabiki ultra güç tasarruf modu var. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buda ufak update i Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam isim resim vs varmi neymis bu.... SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Emekli Yönetici hangi rom bu s6 romlar bir hafta sonra sapıtmaya başlıyor ilk başlarda güzelde şişede durdukları gibi durmuyorlar
hangi rom bu s6 romlar bir hafta sonra sapıtmaya başlıyor ilk başlarda güzelde şişede durdukları gibi durmuyorlar
teknolojibaronu Üye mc_307' Alıntı: Hocam isim resim vs varmi neymis bu.... SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tabi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mehmet' Alıntı: hangi rom bu s6 romlar bir hafta sonra sapıtmaya başlıyor ilk başlarda güzelde şişede durdukları gibi durmuyorlar Genişletmek için tıkla ... Bu başka ben 1 ay sonra tekrar yazarım şimdilik harika
mc_307' Alıntı: Hocam isim resim vs varmi neymis bu.... SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tabi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Mehmet' Alıntı: hangi rom bu s6 romlar bir hafta sonra sapıtmaya başlıyor ilk başlarda güzelde şişede durdukları gibi durmuyorlar Genişletmek için tıkla ... Bu başka ben 1 ay sonra tekrar yazarım şimdilik harika
Mehmet Emekli Yönetici bildirim panelinin tam olarak bi resmini atarmısın bir ay değil bir hafta sonra hala bu romdaysan bende yüklerim
bildirim panelinin tam olarak bi resmini atarmısın bir ay değil bir hafta sonra hala bu romdaysan bende yüklerim
teknolojibaronu Üye Mehmet' Alıntı: bildirim panelinin tam olarak bi resmini atarmısın bir ay değil bir hafta sonra hala bu romdaysan bende yüklerim Genişletmek için tıkla ... Demek istediğini anlıyorum bu sabahtan beri bütün romları denedim dlshad frozen ahmed başer vs vs ama bu başka
Mehmet' Alıntı: bildirim panelinin tam olarak bi resmini atarmısın bir ay değil bir hafta sonra hala bu romdaysan bende yüklerim Genişletmek için tıkla ... Demek istediğini anlıyorum bu sabahtan beri bütün romları denedim dlshad frozen ahmed başer vs vs ama bu başka