turok1907
Üye
Gelmiş ama kurmadım daha hiç de bakmadım durumu nedir. Phornasis 6.5 ile devam ediyorum şu anda sıkıntı da yok. Phornasis oturan kadar bekleyeceğim.Çok saol phonenis port s7 geldi sandım kib
Şu an phonenis 6 01 kullanıyom youtube aynı hata var ve aşırı ısınma var şimdilik kullanıyom bakalımGelmiş ama kurmadım daha hiç de bakmadım durumu nedir. Phornasis 6.5 ile devam ediyorum şu anda sıkıntı da yok. Phornasis oturan kadar bekleyeceğim.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Şu aşamada gerek yok...!Biraz daha yol alması gerekiyor.Şu an phonenis 6 01 kullanıyom youtube aynı hata var ve aşırı ısınma var şimdilik kullanıyom bakalım
Arya Mod S7 güzel ancak bana göre en belirgin kusuru ara ara fps düşmesiŞu aşamada gerek yok...!Biraz daha yol alması gerekiyor.
Arya Mod S7 var. Onu denemek gerek ama gözüm yemiyor açıkçası. Fena bıkkınlık geldi bu işlerden.
İnan Arya Mod S7 varya yavaş şarj problemi var o da cok güzel rom şimdi ilk ph 6 0 1 devamŞu aşamada gerek yok...!Biraz daha yol alması gerekiyor.
Arya Mod S7 var. Onu denemek gerek ama gözüm yemiyor açıkçası. Fena bıkkınlık geldi bu işlerden.
Öyle oldu. Youtube de donma yok, hızlı şarj özelliği gelmiş. Şarj Phornasis 6.5 gibi değil ama o da zamanla düzelecektir. En azından batterydrain olmuyor. Birkaç versiyon sonra cihaz level atlar.Üşengeçlikten Zorlu olsa kurdun Ben şimdilik şuan memnunum Şu an için problem yok
Öyle oldu. Youtube de donma yok, hızlı şarj özelliği gelmiş. Şarj Phornasis 6.5 gibi değil ama o da zamanla düzelecektir. En azından batterydrain olmuyor. Birkaç versiyon sonra cihaz level atlar.
Aynen kardeşim
Phornasis 6.5 üzerine direk kurdum biraz uzun sürüyor ilk açılış 15 dakika sonra açıldı. Onun dışında bir şey yapmadım.Bak şimdi bende kaşındım.romu yükleyeceğim.Şimdi fikir edinelim.Neyi nasıl yaptınız bi anlatın bende sağlam kurulum yapıyım
Aynen hiç bir şey yapma temiz bir kurulum için format at ve kur formatta wipeleini dedim açılışta çok uzun bekliyorsun kolay gelsinPhornasis 6.5 üzerine direk kurdum biraz uzun sürüyor ilk açılış 15 dakika sonra açıldı. Onun dışında bir şey yapmadım.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydi bakalım iyi günlerde dene kardeşim uzun süre rom değiştirmez buIsındırdım ama değdi gibi
Nasıl hatalar aldınız?Bu roma çok güncelleme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?