teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Cihazimin anakarti degistirildi. Cihaz degisimi degilmis peder yanlis anlamis. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun yeni anakart umarım sıkıntı çekmesin
Türe' Alıntı: Cihazimin anakarti degistirildi. Cihaz degisimi degilmis peder yanlis anlamis. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun yeni anakart umarım sıkıntı çekmesin
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Umarım. Imei de değişti anakarttan dolayı. Genişletmek için tıkla ... Enteresan öğrendiğim iyi oldu.
Türe' Alıntı: Umarım. Imei de değişti anakarttan dolayı. Genişletmek için tıkla ... Enteresan öğrendiğim iyi oldu.
Türe Üye mehmet yasir' Alıntı: Enteresan öğrendiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla ... Ben de ilk kez yaşadım. Daha önce de baska cihazimda anakart degismisti ama imei duruyordu.
mehmet yasir' Alıntı: Enteresan öğrendiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla ... Ben de ilk kez yaşadım. Daha önce de baska cihazimda anakart degismisti ama imei duruyordu.
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: 6 saat ekran mi Genişletmek için tıkla ... Az mı ki az az... Note 2 daha iyi sonuçlar veriyor nedense.
Türe' Alıntı: 6 saat ekran mi Genişletmek için tıkla ... Az mı ki az az... Note 2 daha iyi sonuçlar veriyor nedense.
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Bak misal fu ll kullanım sonucu ; Genişletmek için tıkla ... Ben cihazı pazar günü aldım seninki de yeni sanırım başlarda bendede aynen böyleydi yavaş yavaş istediğim performansa ulaşılıyorum.
Türe' Alıntı: Bak misal fu ll kullanım sonucu ; Genişletmek için tıkla ... Ben cihazı pazar günü aldım seninki de yeni sanırım başlarda bendede aynen böyleydi yavaş yavaş istediğim performansa ulaşılıyorum.
ysatxE Üye Oyun internet facebook gazete o sekilde 24 saat msj lasma ) bazen bnm de cok erken bitiyor dogruya dogru ama cok nadir bazen saat 5 6 gibi sarj %20 falan oluyor
Oyun internet facebook gazete o sekilde 24 saat msj lasma ) bazen bnm de cok erken bitiyor dogruya dogru ama cok nadir bazen saat 5 6 gibi sarj %20 falan oluyor
teknolojibaronu Üye ysatxE' Alıntı: 24 Saat i gore bilirim Sanirim ) Genişletmek için tıkla ... Ooo süper birde şu ekran kaç saat onuda atarmisin
ysatxE' Alıntı: 24 Saat i gore bilirim Sanirim ) Genişletmek için tıkla ... Ooo süper birde şu ekran kaç saat onuda atarmisin