Türe
Üye
Ben size şunu söyliyeyim. Türkiye de belkide gelmiş geçmiş en çok satan akıllı telefon galaxy s3'tür ve bu telefona kitkat verilmemesi ile samsung'un güncelleme vermeyen bir firma olduğu anlaşılır. Sizinde bunu tahmin etmeniz gerekirdi. Verirse bizi şaşırtır ama vermezse zaten beklediğimiz olmuş olur.
Bilemiyorum şuan için yeni bir telefon alma gibi niyetim yok. Düşünürüm iPhone'da tabiki ama edge serisi dikkatimi çekiyor birtek.
Elime aldım baya güzel ama kullanım için uygun değil en azından benim gibi dolma parmaklı biri için.
benimde elim büyük sayılmaz ama hızlı alışıyorum
Hep öyle derler.Bundan sonra max. 5 inç tercihim olur.
Bu akşam yükleyecem v2 si çıkmış nasılmış bi bakimDr.Ketan romun üzerine yapılmış note 5 rom. Klasik Lollipop sorunlarını barındırıyor ve tek beğenmediğim klavyede Türkçe klavye için biraz zıt olması.
v2 de ne yenilik gelmişkiB
Bu akşam yükleyecem v2 si çıkmış nasılmış bi bakim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hep öyle derler.yok ya ben telefonda film izlemeyi seven biriyim. Küçük telefonlar fiyatını hak etmiyor. Yıllar önce 5s yerine note 3 almam gibi.
Normal.3 3.5 saat ekran süresi alıyorum normal mi
Note 3 n9000q modeli
Diğer ülkelerin romunu nasıl yüklüyoruz garantiyi etkiler miTürkiye Lollipop kullanmayında başka neresi kullanırsanız kullanın. (Panama bendeki) %15 te +15-20 dakika katar yani iyi bence. Rootsuz.
Fiyat ve Performans bakımından antıklı ama note 5 çıktığı için 6.0 dan sonra bi daha güncelleme gelmeyecekArkadaşlar iyi günler. Sizlere bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Note 5 te beklediğimi bulamadım açıkçası.
Gerek sd kart desteği olmaması ve fiyat farkının biraz fazla olması gibi.
Dolayısıyla telefonu değiştireceğim kesin ve note ailesinden vazgeçmeyide düşünmüyorum.
Sizlere sorum şu:
Bu durumda note 4 almak mantıklı mı?
En azından note 6 ya kadar note 4 bizi götürmez mi?Fiyat ve Performans bakımından antıklı ama note 5 çıktığı için 6.0 dan sonra bi daha güncelleme gelmeyecek
merhaba arkdaşlar 900 tl ye note3 n9005 buldum alınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?