Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Belgeleri kurtarmak imkanlı dosyayı buldum knox un

Sd cardta .hide adında dosya var onun içinde ama sadece galeri var diğerleri burdamı saklıyo bilmiyorum denemedim başında nokta olunca gizli dosya oluyor gizli dosyaları gösterin açık olduğundan emin ol

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Yani knox sadece telefonun içinde güvenlikli bir alanı kullanmamızı sağlıyor sanırım. Fakat ben hiç kullanmadım.
Farklı bir amaçla kullanan var mı?

Evet ama ayrı yeten daha iyi olmasını sağlayan windowsdaki yan kullanıcı gibi ayrı bir anasayfa açması şifre ile girebileceğin

Peki knox ta iken telefonun kullanamadığımız bir özelliği oluyor mu?
Yani güvenlikli alanda kısıtlamalar var mı?

Başta evet normal galeri rehber ve mesajlar gözükmüyor ama aktarabiliyorsun sanırım

Tepkiler: karakartal44
Sana diyeceğim knox kurunca biriey kaybetmen hoşuna gitmezse geri engelle

Tepkiler: karakartal44
Yavaş girmesi gayet doğal. Google saf androidte ki gibi bir nevi oturum değiştiriyorsun. Saf Androidtede oturum değiştirirken biraz bekletiyor.
Peki knox ta iken telefonun kullanamadığımız bir özelliği oluyor mu?
Yani güvenlikli alanda kısıtlamalar var mı?
Var mesela internetten apk indiremezsin. Hiçbirşey indiremezsin galiba öyle hatırlıyorum. Ama internette gezinebilirsin.
Dün kurdum remix romu. Klasik cm tarzı bir rom. Bu telefonda olmuyor saf android. S5 falan olsa belki kullanırsında. Air commend yok bir kere. Döndüm tekrar stock 5.0'a

Tepkiler: karakartal44 ve gameoSmAn
Sözde inovasyon. Bu bildiğin gerileme Note 4 ile Note 3

Cidden ilginç. Herşeyi geçtim önlü arkalı cam tasarımı bile bu tartışmayı bitirmeye yeterli tek başına.
Bence de yok "kızılötesi yok, sd yok, batarya çıkmıyor" bahaneleri tamamen note 4 kullanıcılarının tasarımdaki kuyruk acısı. Sd kart anlarımda gerisi hikaye...

Tepkiler: Türe

Türe

Üye
Bence de yok "kızılötesi yok, sd yok, batarya çıkmıyor" bahaneleri tamamen note 4 kullanıcılarının tasarımdaki kuyruk acısı. Sd kart anlarımda gerisi hikaye...
Tamam sd kart eksikliği olabilir ama bunu çift simli modelde kapadılar. Tamamen kuruntu yaptıkları.

Tepkiler: teknolojibaronu
Var evet ama çok pahalı olacağı için beklemicem uygun bişey bulursam iPhone 6'ya geçiş yapıcam İnşallah olur.
Uygun ve iPhone iPhone tavsiye ederim özellikle hoparlör 6 serisinde muazzam. Note 5 2800 olacak diyorum ben bakalım.