Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Olmuş ile ölmüşe birşey denmez.

Tepkiler: serdar_gs

Anil-D

Üye
ketan sorunsuz dimi

Sarangni

Üye
Ben şu romu bekliyorum. İlk versiyonu güzeldi epey yenilik içeren güncelleme ile yakında gelecek.

Görselleri hoşuma gitmedi bende stock tutkusu var

Sarangni

Üye
note 5 alabilirim sayet güzel olursa

Note 3 daha çok iş görür. Note 5 görselleri çok güzel. Bu sefer sadece Exynos işlemci ile gelecek. Snapdragon yok diye biliyorum. Hoş Snapdragon 800 çok iyi ama 810~820 ciddi ısınma sorunları var. Bu sebepten ciddi güç kayıp etti ve 4000 kişiyi işten çıkarmışlar.

Ben artık exynos'un yanından teğet geçmem. Kusura bakmasınlar Snapdragon yoksa baronda yok

Anil-D

Üye
ben samsungcuyum kardeş valla note 4 note 3 s6 edge s6 oyle gidiyom

Note 3 exynos için kötü kötü deyip durdular 2 sene olacak ocakta daha 1 yıl min 2.5 yıl max yolu var bence bu cihazın. Ister Snapdragon ister exynos. Note 5 değilde 6 lazım olur belki
Note 5 alırsan seni tanımam [emoji23] farklı markaya teşvik edecem seni ama şu telefonun hakkını verelim iyice

Tepkiler: B.A.R.O.N

Sarangni

Üye
Ben LG severim, esasında Xioami ya da Meuzi tarzı bir cihaz kullanmayı çok istiyorum. LG Optimus G tam eskidiği sırada Note 3 yurt dışından hediye geldi. Samsung pek sevmem ilk cihazımda Samsung du ondan galiba ama Note 3 adamlar yapmış hakkını vermek gerek. Bundan sonrada Samsung alırsam bu Note serisi bir cihaz olur. Xioami kesinlikle kullanmak istiyorum oda ayrı. Türkiye pazarına girecekler diye haberler okudum.

Tepkiler: serdar_gs
Note 5 alırsan seni tanımam [emoji23] farklı markaya teşvik edecem seni ama şu telefonun hakkını verelim iyice
Olacaklar :
Note 5 unpacked izlerken ağızlar sulanacak yeni dizayn beni al dedirtecek. Ve teknik özelliklerinin 3gb ram olduğunu görünce birden bizi bir sevinç kaplayacak ve almaktan vazgececegiz.

Tepkiler: serdar_gs ve xmustx

Sarangni

Üye
Olacaklar :
Note 5 unpacked izlerken ağızlar sulanacak yeni dizayn beni al dedirtecek. Ve teknik özelliklerinin 3gb ram olduğunu görünce birden bizi bir sevinç kaplayacak ve almaktan vazgececegiz.

4 GB en son ram teknolojisi kullanacaklar diye okudum ama haklısınız makyaj, 4k ekran, Arttırılmış işlemci GHZ gibi değişiklikler ile millete satacaklar o cihaz gelene kadar % 15 ekstra vergi ile cihaz 2700-3000 aşağıda gelmez. ☺

DDR4 4GB Ramdi ama son habere baktım MicroSD destekli 3gb ram yazıyor.

Tepkiler: Sarangni

Romda sıkıntı yoksa ben bunu uzun soluklu kullanacağım ha

Tepkiler: B.A.R.O.N

Sarangni

Üye
DDR4 4GB Ramdi ama son habere baktım MicroSD destekli 3gb ram yazıyor.
GSMArena baktım da cidden 3 GB Ram çekmişler. S~pen Elle değil tuş yardımı ile çıkacakmış, 4100 Mah batarya işte bu iyi. Bunun dışında pek cazip gelen bir şey yok gibi. Bunlar için de telefon değiştirilmez. ☺