darkleader
Üye
vietnam gibi ülkelerin alıp bize daha verilmemesi resmen rezalet.Çok yakında çok yakında diyorlar ama palavra iki aydır önümüzdeki günlerde gelecek. 5.1.1 çıktı biz hala 5.0 almak için 8 aydır bekliyoruz. Büyük bir tepki koymalıyız aslında samsunga mail yağmuru falan böyle giderse daha alamayız güncelleme falan.
En son çıkan LEE ROM S6 Port yazan konudaki.
Vietnamda çok fazla geliştirici var. Xda'da olmayıp vietnam sitelerinde olan tonlarca rom var. Fakat bu N900 için geçerli değil sanırım çünkü N900 için bile orada çok rom yok.vietnam gibi ülkelerin alıp bize daha verilmemesi resmen rezalet.
Ayrica bundan sonra alacağım telefonda eğer işlemcileri farklı iki ayrı model olursa kesinlikle avrupa modellerini alacağım.
Yeni telefon alana kadar okul açılmadığı sürece uzun olacak gibi gözükmüyorUmarım bu sefer uzun soluklu olur
Sıkıldım la lolipop bekliyorum ısrarla gerçi oda gelse iki güne ondan da sıkılacamVietnamda çok fazla geliştirici var. Xda'da olmayıp vietnam sitelerinde olan tonlarca rom var. Fakat bu N900 için geçerli değil sanırım çünkü N900 için bile orada çok rom yok.
Yeni telefon alana kadar okul açılmadığı sürece uzun olacak gibi gözükmüyorBu S6 portu sevdim belki yeni sürümde etkileyici şeyler eklenmezse değişmem.
Aslında Note 4 ve S6'da ki yazılımda bizimkine aşırı benziyor. Bizim sıkılma cihazdan ve birazda Türklugun etkisi "tüketme"Sıkıldım la lolipop bekliyorum ısrarla gerçi oda gelse iki güne ondan da sıkılacam
Temadan dolayıdır
smart manager niye bende böyle
ne zaman fix gelecek acaba ya ver 3 ciksin artikTemadan dolayıdır
kur leee romu gitsin fistik gibiDaha gelmedimi bu lolipop [emoji19]
Lee mee kesmez benikur leee romu gitsin fistik gibi
Acıların çocuğu diyosun yani [emoji23][emoji22]
Bunu dinleyince bütün dünya kararıyor gibi hissediyorum.Acıların çocuğu diyosun yani [emoji23]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?