xmustx
Üye
s5 içinde hemen vermişti son s serilerine hızlı veriyor teşvik amaçlı mıdır nedirS6 Q modeli 5.1.1 almış biz eski telefon kullanıcıları biliyor nasıl bir stratejisi olduğunuda bunlar şimdi samsung hızlı güncelleme veriyor sanıyordur
Hadi serdar bey s serisine geçsin falan mı. Diyorlar acabas5 içinde hemen vermişti son s serilerine hızlı veriyor teşvik amaçlı mıdır nedir
ben s serisine geçmem ufak ekranHadi serdar bey s serisine geçsin falan mı. Diyorlar acaba
Note 3'ten sonra bende artık compact bir telefon istiyorum elimde kayboluyor telefon güzel oluyor yazarkenben s serisine geçmem ufak ekran
ben almam bu saatten sora sen alNote 3'ten sonra bende artık compact bir telefon istiyorum elimde kayboluyor telefon güzel oluyor yazarken
Yok samsungta o iş yaş aldığında telefonun şarjı sağlam 7 ekran süresi verecek. Zorlanmadanben almam bu saatten sora sen al
ben 3 saat alıyorum fazlasını bilmemYok samsungta o iş yaş aldığında telefonun şarjı sağlam 7 ekran süresi verecek. Zorlanmadan
ben 3 saat alıyorum fazlasını bilmem
Greenify dene belki sende işe yarar bende pek etkisini göremedim.bu işin sırrını bi çözersem zaten
ben greenifyi kullanamadım tapatalk bildirimlerim falan gelmiyorduGreenify dene belki sende işe yarar bende pek etkisini göremedim.
Bildirim gelenleri seçme oyunları felan seç.ben greenifyi kullanamadım tapatalk bildirimlerim falan gelmiyordu
Yapamadım stock kurup root etmedim ondan sonra neyse salla lolipop gelsin bakarızBildirim gelenleri seçme oyunları felan seç.
stock her zaman iyidir ben daha tamam bu olmuş diyeceğim bi custom rom görmedim note 3 n900 içinBen bu akşam indirip kuracam lolipop'u.Lolipop şekerinin bir tadına bakalım
En son yayınlanan Rusya rom'unu kursa sıkıntı olmaz heralde.Ya da l21 mi kursa acaba?
kibarlık bizde kalsınBu kadar kibarlık fazla olurda. Karaktersiz değiliz, kendileri gibi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?