teknolojibaronu
Üye
Öyleydi de birden büyük fırsat geldi2016 yı bekliyorduk hayırdır
Seni bilmem ama ben samsung dışında bişey bakacam sıkıldımÖyleydi de birden büyük fırsat geldineyse bu S6 romu beni tatmin etti Note 6 mı beklesek 3 6 9 diye gideriz yada tek sayı yeni note'ta suya dayanıklılık olmazsa ve inovasyon olmazsa ki zannetmiyorum samsung bu inovasyonun dibine vuruyor. Bakacaz.
Bende sıkıldım da S-PENSeni bilmem ama ben samsung dışında bişey bakacam sıkıldım
Bi çıksın note 5 te bakalım bir iki özellik değiştirip sürerse piyasaya olmazBende sıkıldım da S-PEN
EDGE alırız kimsede edge yok zatenBi çıksın note 5 te bakalım bir iki özellik değiştirip sürerse piyasaya olmaz
Yav şöyle desteği iyi olam sağlam bişi olsun aldık mı memnun kalalım o kadar paea veriyoruzEDGE alırız kimsede edge yok zatendevelopment nasıl olur ki
Note 5 iyi bir telefon olacak ama ben almam sebeb çünkü ilk kez tamamiyle metal veya premium diyelim bir note cihaz olacak hatalar olabilir bu yüzden daha oturmuş olacak Note 6'ya kadar #DirenNote3Bi çıksın note 5 te bakalım bir iki özellik değiştirip sürerse piyasaya olmaz
Kafam atar yada gaza gelmessem almam bende beklerim seni#İnsafYuhArtıkSamsung
Note 5 iyi bir telefon olacak ama ben almam sebeb çünkü ilk kez tamamiyle metal veya premium diyelim bir note cihaz olacak hatalar olabilir bu yüzden daha oturmuş olacak Note 6'ya kadar #DirenNote3
Sen bir başka firmaya terfi et sonra tekrar dön bence değişiklik iyidir
güncelleme gelmiş zaten bende lolipop gelmiş demedimS5'e geleli aylar oldu Türkiye'ye de geleli baya oldu.
Copy pasteAhhaha bide utanmadan sıkılmadan bunu söyleyebiliyorlar [emoji1]
Taktik öyle değil sen çözemedin samsung'u S4 çıktı S3 güncelleme ile kastırıldı, S3 kasınca S4 fiyatları indi. Şuan hedef S serisi Note 5 çıkınca bizde de benzer birşey olacaktır.Vatandaş s4 için tarih paylaşılmadı henüz demiş yani note 3 için tarih paylaşılmış 6 ay sonra sonunda Türkiye için vermeye karar verdiler yeteri kadar s6 satışını beklediler herhalde
S4'de kasmıyor lolipop, son gelen güncellemelerle birlikte normal seviyede, ram kullanımını da gereksiz uygulamalar silinince 0,80-1 gb arasına düşüyor her türlü 600-700 mb boş ram kalıyor yani.Taktik öyle değil sen çözemedin samsung'u S4 çıktı S3 güncelleme ile kastırıldı, S3 kasınca S4 fiyatları indi. Şuan hedef S serisi Note 5 çıkınca bizde de benzer birşey olacaktır.
S6 çıktığına göre S4 kasacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?