Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

2016 yı bekliyorduk hayırdır
Öyleydi de birden büyük fırsat geldi neyse bu S6 romu beni tatmin etti Note 6 mı beklesek 3 6 9 diye gideriz yada tek sayı yeni note'ta suya dayanıklılık olmazsa ve inovasyon olmazsa ki zannetmiyorum samsung bu inovasyonun dibine vuruyor. Bakacaz.

Seni bilmem ama ben samsung dışında bişey bakacam sıkıldım

#İnsafYuhArtıkSamsung

Bi çıksın note 5 te bakalım bir iki özellik değiştirip sürerse piyasaya olmaz
Note 5 iyi bir telefon olacak ama ben almam sebeb çünkü ilk kez tamamiyle metal veya premium diyelim bir note cihaz olacak hatalar olabilir bu yüzden daha oturmuş olacak Note 6'ya kadar #DirenNote3
Sen bir başka firmaya terfi et sonra tekrar dön bence değişiklik iyidir

Tepkiler: serdar_gs
Kafam atar yada gaza gelmessem almam bende beklerim seni
Samsung Türkiye Gururla Sunar

Tepkiler: B.A.R.O.N
S5'e geleli aylar oldu Türkiye'ye de geleli baya oldu.

ANIL

Admin
Note 3 için 5.0 güncellemesi önümüzdeki günlerde yayında olacakmış. Samsung Türkiye'nin Facebook ve Twitter sayfalarına bakabilirsiniz.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Ahhaha bide utanmadan sıkılmadan bunu söyleyebiliyorlar [emoji1]

Vatandaş s4 için tarih paylaşılmadı henüz demiş yani note 3 için tarih paylaşılmış 6 ay sonra sonunda Türkiye için vermeye karar verdiler yeteri kadar s6 satışını beklediler herhalde

Vatandaş s4 için tarih paylaşılmadı henüz demiş yani note 3 için tarih paylaşılmış 6 ay sonra sonunda Türkiye için vermeye karar verdiler yeteri kadar s6 satışını beklediler herhalde
Taktik öyle değil sen çözemedin samsung'u S4 çıktı S3 güncelleme ile kastırıldı, S3 kasınca S4 fiyatları indi. Şuan hedef S serisi Note 5 çıkınca bizde de benzer birşey olacaktır.
S6 çıktığına göre S4 kasacak.

S4'de kasmıyor lolipop, son gelen güncellemelerle birlikte normal seviyede, ram kullanımını da gereksiz uygulamalar silinince 0,80-1 gb arasına düşüyor her türlü 600-700 mb boş ram kalıyor yani.