Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

RowneSM

Üye
@teknolojibaronu Şu cm de rehber işini ben bir türlü kolay halledemiyorum. Var mı bunun kısa bir yolu içe dışa aktar falan biraz karıştırıyorumda

RowneSM

Üye
@teknolojibaronu Ne gariptir ki aynı sorun devam ediyor. Cm yi twrp(5.0 stock rusya romu vardı)üzerinden yükledim fakat gene samsung yazısından sonra ben siyah ekrana bakıyorum o bana bakıyor. Olmadı kitkata döndüm bootloader flash ladım sonra yükledim gene aynı sorun.

CWM'den yükle.
@teknolojibaronu Şu cm de rehber işini ben bir türlü kolay halledemiyorum. Var mı bunun kısa bir yolu içe dışa aktar falan biraz karıştırıyorumda
Google hesabına yedekle sen nerde bu rehber demeden otomatik geliyor.
Ciddiyim TouchWiz'i özledim

Tepkiler: baskahmet
Samsung Galaxy S6'da olan Tema desteği eski amirallere gelecek mi? Bilgisi olan var mı?

Merhaba ben cm12,1 yüklüyorum fakat rot yapamıyorum ..bilgisi olan varsa veya deneyen nasıl yaptığını söylerse çok memnun olurum teşekkürler.

Merhaba ben cm12,1 yüklüyorum fakat rot yapamıyorum ..bilgisi olan varsa veya deneyen nasıl yaptığını söylerse çok memnun olurum teşekkürler.
Geliştirici seçeneklerinde root acces var onu uygulamalar ve adb yap

Teşekkür ederim..

Djmax81'de Note 4'e geçmiş. 1-2 dev vardı önce Dr.Ketan sonra halaskz ve şimdi de djmax81. Kaldı geriye flashka07 oda geçti mi bizim iş bitmiştir. Tek geliştirici pekaka ve SAMSUNG.

xmustx

Üye
Note 5 gelene kadar.sonrası malum herkes elindekiyle yetinecek..

Titanyum backup root izni istiyor veriyorum ama kok dizin bulunamadi falan cikiyor yani hala root yok gorunuyor sanki super su da yukledim cvm den

Titanyum backup root izni istiyor veriyorum ama kok dizin bulunamadi falan cikiyor yani hala root yok gorunuyor sanki super su da yukledim cvm den
Dediğimi yaptınız mı? Geliştirici seçeneklerinden root acces uygulamalar ve adb yaptınızmı?
Yaptıysanız ve bu sorun oluşuyorsa titaniumun farklı bir sürümünü deneyin.

Dediğimi yaptınız mı? Geliştirici seçeneklerinden root acces uygulamalar ve adb yaptınızmı?
Yaptıysanız ve bu sorun oluşuyorsa titaniumun farklı bir sürümünü deneyin.
Evet dediginizi yaptim .haklisiniz baska bir surum deniyeyim.

CM 12.1 yükledim note 3 gitti başka telefon geldi samsungla bi alakası yok
*Not uygulamarı yok
*Kamera çekimleri kötü
*Görüntülü görüşme yok
*S Pen penceresi yok
*Samsung klavye yok
*S health yok
*Bildirim paneli 5 kuruş etmez
*Yok oğlu yok
*Samsungla alakalı hiç birşey yok

Tepkiler: B.A.R.O.N, baskahmet ve Karargahx