teknolojibaronu
Üye
Harbiden iyi düşünmüşsün bende yedekliyeyim otg kablosu olmsı lazımdıben harddiske kaydediyorum yada flasa cunku boyut 4 gb falan oluo otg ye takion twrp girion ordan backup menusunden usb otg yi secion sonra dedigim gibi butun tikleri isaretlion yedek alinmis oluo
bole yedek aldinmi cok rahat edersin istedigin roma gecip geri donersin
Harbiden iyi düşünmüşsün bende yedekliyeyim otg kablosu olmsı lazımdıben harddiske kaydediyorum yada flasa cunku boyut 4 gb falan oluo otg ye takion twrp girion ordan backup menusunden usb otg yi secion sonra dedigim gibi butun tikleri isaretlion yedek alinmis oluo
Haydee otg de yokki bende ne şanssız insanım yavben harddiske kaydediyorum yada flasa cunku boyut 4 gb falan oluo otg ye takion twrp girion ordan backup menusunden usb otg yi secion sonra dedigim gibi butun tikleri isaretlion yedek alinmis oluo
5 tl almistim ben =)gerçi pahalı bir şey değilde neyse
5 tl almistim ben =)
Evet haklısınız, o zaman bu gece yedek alamıycaz napalım direk cm kurucaz.yok recoverydeyken zaten tel kapali oluo baglanti nasi olcak ki=) en iyisi flash bellek yada harddisk
İndirdimde sd atmadım. Yarın sabah otg ile sağlam backup alim hdd'ye sonra dediğin wipe işlemi ile kurcam umarım mobil veri kamera gibi problemler yoktur. Xda da ki Konuda baya kalabalıklaştı takib edemiyorum.teknolojibaronu yukledinmi sorun var mi
İndirdimde sd atmadım. Yarın sabah otg ile sağlam backup alim hdd'ye sonra dediğin wipe işlemi ile kurcam umarım mobil veri kamera gibi problemler yoktur. Xda da ki Konuda baya kalabalıklaştı takib edemiyorum.
Şuan stockta değilim boşuna neden stock'a döneyim stock'a dönünce sifirlanacak zaten.O zaman ben direk 12 yükliyim. Yedeği stock romdan alsan daha mantıklı olmaz mı ?
Uygulama bakımından söylemiştim.Şuan stockta değilim boşuna neden stock'a döneyim stock'a dönünce sifirlanacak zaten.
Evet ya ne güzel CM konusu kalabalık değilken herkes reis diyordu şimdi konuyu 10 dev gelse ancs kontrol altına alır.
En üsttekini indir sadece.
okEn üsttekini indir sadece.
10 tane xda genel miydi emin değilim orada mesaj atman gerekiyor sonra note 2 s2 vs başlıklarına yazabiliyorsunben xda da yorum yapamiyorum 10 post falan dio yeni uye oldum nedenki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?