teknolojibaronu
Üye
Çalıştı hata vermedi ama resimleri göstermiyorBen de S6 galeri çalıştı ama bir takım eksiklikler var diye sildim.
Hahahaj evet hatırladım bende de öyle olmuştu.Çalıştı hata vermedi ama resimleri göstermiyor
Bunun farkındayım
Yeni Hindistan güncellemesj geldiğinde ketan yeni sürümü yayınlayacaktır.L22 den haber yokmu yaww!
Denediğimde lolipop rusya vardı sadece haliyle berbat bir batarya ve ram kullanımı olduğunu ketanda yazmıştı. Custom romlarda ufak çaplı hatalar oluyor yine vardı ketandada sonraki sürümler nasıldı bilmiyorum ama sonuç olarak exynos romları bir elin parmağı kadar ya var ya yok var ama bana göre çoğu çöp. S3 e Note 2 ye zibil gibi rom seçeneğim vardı kurup kurup kullanıyordumDr.Ketan Romdaki eksiklikler Ketan ile alakalı değil stock based rom nihayetinde stock romda olan hatalar ketandada baş gösteriyor. şu sıralar note 4+ s6 diye birşey çıkmış denemek isteyen varsa deneyebilir.
..
Bende kardeşi. İphone sony bilmem ama samsun kullanılacak bi ürün değil.Şu firmadan artık ot dağıtsalar almicam bize farklı renkte ot amerikaya farklı renkte ot dağıtırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?