Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Nisan da da gelmezse artık Dr ketan L21 i çakacağım artık telefona.

Tepkiler: B.A.R.O.N
Ben kesin kararımı verdim gardaş samsung almayacam artık. En azından bir sonraki telefonum kesinlikle samsung olmayacak. Ülke ülke güncelleme vermeyen bi marka seçecem. Bide pixel yanığı gibi saçma sapan bi sorunu olmayan ekranı sağlam bi telefon seçecem.

Hayırlı olsun ne diyelim. Ben memnunum samsung'tan.
S3 aldım ekran yanığı oldu klavye mesaj ekranı izi oluştu verdik ekran değiştiler ekranın sağ alt köşesi oynuyordu siyah ekranda kısık parlaklıkta ekranın her yerinde yapıştırma izleri vardı. Note 2 aldım kullandım baya sonra note 3 alınca 2 yi nişanlıma verdim oda dün bi baktım ekrana klavye harfleri ekranda sürekli. S3-Note 2-Note 3 baltımda ortalama 5500 lira vermişim samsunga karşılığı bu olmuş. Valla yazık.

Geçmiş olsun. Şans işi bende ace ace 2 Note 3 kullandım sırasıyla 600+720+1940 = 3260 tl verdim ace 1 ve ace 2 deki kasmalar dışında iyi cihazlardı dönemine göre. Note 3'te dönemine göre iyi ayrıca hala daha ileri seviye ve 2 yıl daha da öyle kalacaktır.

Donanım yazılım kuvvetli her yönden kaliteli telefon ona lafım yok ama bu amoled ekranda pixel yanma olayına kafam bozuldu neyse hayırlı akşamlar.

İyi akşamlar amoled yanığı keşke bendede olsa ne güzel sıfır ekran veriyorlar

L21 güzel olmuş güncelleme beklemiyorum artık dr. ketan çok güzel yapmış extra ayarlarda hoş olmuş
sol üst köşe sağ üst köşe
Ultra güç tasarrufunda telefon yok olsaymış keşke
@teknolojibaronu

Tepkiler: B.A.R.O.N
Arkadaslar L21 kurmak istiyorum. Acaba sizce custom romlar güvenli midir?Telefonunuzdan bilgi,belge,foto,vs.. sızdırilabilir mi?

yunus96

Üye
L21'de xmodgames'i çalıştırabilen var mı clash of clans için?

Birazda hTc Sense'in tadına bakalım.

Son düzenleme:
Bundan sonra konu yok arkadaş karşılıksız hizmrt bende bitti

Son düzenleme:

xmustx

Üye
Ohaa ? Why