yunus96 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Güzel soru bence bu konu hakkında bir konu aç derim hem bizde öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla ... Araştırdım fakat bir şey bulamadım bence yabancı forum sitelerinde vardır da nasıl aratıcağımı bilmiyorum
teknolojibaronu' Alıntı: Güzel soru bence bu konu hakkında bir konu aç derim hem bizde öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla ... Araştırdım fakat bir şey bulamadım bence yabancı forum sitelerinde vardır da nasıl aratıcağımı bilmiyorum
teknolojibaronu Üye xmustx' Alıntı: Hazirandan beri elimdedir kendisi Genişletmek için tıkla ... Beyaz daha şık gözüküyorduda şimdi baktım siyah daha şık orta menü tuşu olsa ekranı söküp takması çocuk oyuncağı gibi gözüküyor [emoji14]
xmustx' Alıntı: Hazirandan beri elimdedir kendisi Genişletmek için tıkla ... Beyaz daha şık gözüküyorduda şimdi baktım siyah daha şık orta menü tuşu olsa ekranı söküp takması çocuk oyuncağı gibi gözüküyor [emoji14]
H.Reşit POLAT Üye teknolojibaronu' Alıntı: Siyah kasa taktım bir telefon bu kadar muazzam bir tasarıma sahip olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Kaç TL ye taktılar?
teknolojibaronu' Alıntı: Siyah kasa taktım bir telefon bu kadar muazzam bir tasarıma sahip olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Kaç TL ye taktılar?
teknolojibaronu Üye resitpolat' Alıntı: Kaç TL ye taktılar? Genişletmek için tıkla ... Ben parçayı aldım kendim taktım.
H.Reşit POLAT Üye teknolojibaronu' Alıntı: Ben parçayı aldım kendim taktım. Genişletmek için tıkla ... Sadece arka kapaksa kolay tak çıkar ama ön taraf ustalık ister
teknolojibaronu' Alıntı: Ben parçayı aldım kendim taktım. Genişletmek için tıkla ... Sadece arka kapaksa kolay tak çıkar ama ön taraf ustalık ister
teknolojibaronu Üye resitpolat' Alıntı: Sadece arka kapaksa kolay tak çıkar ama ön taraf ustalık ister Genişletmek için tıkla ... Evet cam zor iş ama denemek istemiyor deilim jell mi ne varmış ondan lazım birde şu ısı makinesi oda bauhas nasıl yazılıyorsa onda vardr muhtemelen.
resitpolat' Alıntı: Sadece arka kapaksa kolay tak çıkar ama ön taraf ustalık ister Genişletmek için tıkla ... Evet cam zor iş ama denemek istemiyor deilim jell mi ne varmış ondan lazım birde şu ısı makinesi oda bauhas nasıl yazılıyorsa onda vardr muhtemelen.
karakartal44 Üye teknolojibaronu' Alıntı: L21 de sessiz mod gelmiş. İlk defa sessiz modun telefonda olması değişik geldi. Genişletmek için tıkla ... L21 de klavye hangi renk?
teknolojibaronu' Alıntı: L21 de sessiz mod gelmiş. İlk defa sessiz modun telefonda olması değişik geldi. Genişletmek için tıkla ... L21 de klavye hangi renk?
teknolojibaronu Üye karakartal44' Alıntı: L21 de klavye hangi renk? Genişletmek için tıkla ... Beyaz niye ki? Zaten beyaz olması gerekiyor.
karakartal44' Alıntı: L21 de klavye hangi renk? Genişletmek için tıkla ... Beyaz niye ki? Zaten beyaz olması gerekiyor.
karakartal44 Üye Öncelikle teşekkürler. Hatırlarsan note 3 ilk çıktığında klavye beyazdı. Fakat sonraki güncelleme lerle klavye siyah renk olmuştu. O yüzden sordum. Demek ki beyaz a tekrar dönüş olmuş.
Öncelikle teşekkürler. Hatırlarsan note 3 ilk çıktığında klavye beyazdı. Fakat sonraki güncelleme lerle klavye siyah renk olmuştu. O yüzden sordum. Demek ki beyaz a tekrar dönüş olmuş.
teknolojibaronu Üye Evet hatırlıyorum ocak ayından sonra nedense o iğrenç siyah klavyeyi vermişlerdi 4.3'te iken. S5 çıkınca nedense bize siyah klavyeyi verdiler.
Evet hatırlıyorum ocak ayından sonra nedense o iğrenç siyah klavyeyi vermişlerdi 4.3'te iken. S5 çıkınca nedense bize siyah klavyeyi verdiler.
serdar_gs Üye Facebooktada her paylaşımın altında note 3 lolipop ne zaman gelecek soruları var ama lanet samsung hala vermedi
Facebooktada her paylaşımın altında note 3 lolipop ne zaman gelecek soruları var ama lanet samsung hala vermedi