teknolojibaronu
Üye
Bu tip adamlara fazla takılmayacaksın telefon ayarlarından ekran goruntusu istesen atamaz Çünkü cihazi kullanmıyor. Ben telefonu ocak 2014 te almıştım android 4.3 te note 3 neyse 4.4.2'de de o Lollipoptada o.arkadaşlar @ilyascivi Note 3 de donma vs gibi sorunlar olduğunu belirtiyor,sizdede bu sorunlar mevcutmu ?
anladım,yani hiçbir şekilde takılma kasma yavaşlama yok cihazda ?cihaz boştayken ram ın kaçını kullanıyo ? bu arada genel bölüme bir konu açmak gerekiyor ve android işletim sistemini kullanan deneyimli arkadaşlar yorumlarını yazmalı,çünkü android konusunda genel bişey var o da "kasma" konusu çoğu kişi böyle düşünüyo,onun için bir konu açılarak insanlar doğru şekilde bilinçlendirilmeli !Bu tip adamlara fazla takılmayacaksın telefon ayarlarından ekran goruntusu istesen atamaz Çünkü cihazi kullanmıyor. Ben telefonu ocak 2014 te almıştım android 4.3 te note 3 neyse 4.4.2'de de o Lollipoptada o.
Ben android'in kestiğini galaxy S3'ten sonraki amiral cihazlarda görmedim. Note 3'tede yaşamadım. Sürekli güç tasarrufunda kullanırım ben ve multitaskingin dibine vurduğum zaman belki anlık menü geçişinde gecikme olabiliyor. Ama dedigim gibi çoklu pencere ve arka planda hazirda gta sa gibi oyun bekletirsem olur veya olmaz kesin birşey diyemem.anladım,yani hiçbir şekilde takılma kasma yavaşlama yok cihazda ?cihaz boştayken ram ın kaçını kullanıyo ? bu arada genel bölüme bir konu açmak gerekiyor ve android işletim sistemini kullanan deneyimli arkadaşlar yorumlarını yazmalı,çünkü android konusunda genel bişey var o da "kasma" konusu çoğu kişi böyle düşünüyo,onun için bir konu açılarak insanlar doğru şekilde bilinçlendirilmeli !
Az önce hindistan 5.0 romunu kurdum sesiz mod düzeltildimi diye duzelmemis tr dil yoktu rusya stock kurdum@resitpolat stok kikattaysan bana faremwork-res.apk dosyasını atabilirmisin?
Ben tr-romdayım şimdi bi faremwork-res.apk içinde stoka dönmek o kadar yüklemeler gitsin istemiyorumAz önce hindistan 5.0 romunu kurdum sesiz mod düzeltildimi diye duzelmemis tr dil yoktu rusya stock kurdum
Az önce hindistan 5.0 romunu kurdum sesiz mod düzeltildimi diye duzelmemis tr dil yoktu rusya stock kurdum
Ben tr-romdayım şimdi bi faremwork-res.apk içinde stoka dönmek o kadar yüklemeler gitsin istemiyorum
geliyorum...bu tür rom kurma işlelerinden anlıyorsun demekki
benim telefona rom kurdum ama açılış ekranında takılmaya başladı bi teamwiewerden bakar mısın
ıd 124 866 973
şifre 3665
dostum sana mesaj attım görmedin mi
Palavralarla uğraşacak vaktimiz yok maalesef. Hangi cihazı kullandığını, hangi firma olduğunu çok rahat tahmim edebiliyorum.Note 3 kullanıcisiyim . Her resmi guncellememde cihaz daha da kötü oluyor.. ve Samsung her zaman işini yarım yapıyor. Ben alıştım artıkYapacak bi şey yok. Güncellemeyi seven donmalara katlanır dicem artık. En iyisi en başta hiç güncelleme yapmamak... hani note ||| 8 çekirdekdi, nerde. Exnos dedi durdu, snap 400 de bile bu kadar donma yavaslama ve titreme olmuyor. Hadi Biri çıksın da yalan desin.
Az önce hindistan 5.0 romunu kurdum sesiz mod düzeltildimi diye duzelmemis tr dil yoktu rusya stock kurdum
Yani kitkatta değilim hindistanda Türk yok galiba
Yarasi olan gocunur, Zoruna mi gitti gardaş.Bu tip adamlara fazla takılmayacaksın telefon ayarlarından ekran goruntusu istesen atamaz Çünkü cihazi kullanmıyor. Ben telefonu ocak 2014 te almıştım android 4.3 te note 3 neyse 4.4.2'de de o Lollipoptada o.
Pek sıkışmışa benziyorsunuz? Acaba sizin yaralarınıza tuz mu bastık?Yarasi olan gocunur, Zoruna mi gitti gardaş.
Evet Aynen öyle kardeşim. Aynı samsung un bastığı gibi...Pek sıkışmışa benziyorsunuz? Acaba sizin yaralarınıza tuz mu bastık?
Neyse uğraşmak gerçekten sıkıyor.Evet Aynen öyle kardeşim. Aynı samsung un bastığı gibi...
Bize yokmu?S4 geliştirme güncellemesi almış 5.0.1 olmuş
Bize yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?