Türe Üye silentattack' Alıntı: Bunu mu diyorsun hocam Genişletmek için tıkla ... Evet 1 saatlik kullanım için iyi bir süre
silentattack' Alıntı: Bunu mu diyorsun hocam Genişletmek için tıkla ... Evet 1 saatlik kullanım için iyi bir süre
Thoraxla Üye Arkadaşlar benim note 3 3 saatir surekli sıcak sogumuyor bir türlü arka planda bir sey yok kapadım açtım yine duzelmedi biraz da kasma var neden olmuş olabilir
Arkadaşlar benim note 3 3 saatir surekli sıcak sogumuyor bir türlü arka planda bir sey yok kapadım açtım yine duzelmedi biraz da kasma var neden olmuş olabilir
Thoraxla Üye blackeye0606' Alıntı: Son yüklediğin bir uygulamadanda olabilir eğer yoksa bataryasını çıkar tekrar tak Genişletmek için tıkla ... Bir kaç uygulama sildim birde bataryayi cikarip takayim bakalim duzelecek mi tesekkurler
blackeye0606' Alıntı: Son yüklediğin bir uygulamadanda olabilir eğer yoksa bataryasını çıkar tekrar tak Genişletmek için tıkla ... Bir kaç uygulama sildim birde bataryayi cikarip takayim bakalim duzelecek mi tesekkurler
Thoraxla Üye blackeye0606' Alıntı: Önemli değil inşallah yardımcı olabilmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Bataryayı Çıkardım telefonunda, bataryanın da soğumasını bekleyin tekrar taktım Şimdilik her şey normal görünüyor teşekkür ederim tekrardan
blackeye0606' Alıntı: Önemli değil inşallah yardımcı olabilmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Bataryayı Çıkardım telefonunda, bataryanın da soğumasını bekleyin tekrar taktım Şimdilik her şey normal görünüyor teşekkür ederim tekrardan
Türe Üye silentattack' Alıntı: Son güncellemeden sonra sarj kullanımım çok düzeldi Genişletmek için tıkla ... Evet daha iyi. Ama son güncellemeden önce daha az ısınıyordu bende.
silentattack' Alıntı: Son güncellemeden sonra sarj kullanımım çok düzeldi Genişletmek için tıkla ... Evet daha iyi. Ama son güncellemeden önce daha az ısınıyordu bende.
silentattack Üye Türe' Alıntı: Evet daha iyi. Ama son güncellemeden önce daha az ısınıyordu bende. Genişletmek için tıkla ... Hocam bende ısınma sorunu yok şarjdayken modern combat 3 oynuyorum ve torrent den film indiriyorum hiç ısınma olmuyo
Türe' Alıntı: Evet daha iyi. Ama son güncellemeden önce daha az ısınıyordu bende. Genişletmek için tıkla ... Hocam bende ısınma sorunu yok şarjdayken modern combat 3 oynuyorum ve torrent den film indiriyorum hiç ısınma olmuyo
Türe Üye silentattack' Alıntı: Hocam bende ısınma sorunu yok şarjdayken modern combat 3 oynuyorum ve torrent den film indiriyorum hiç ısınma olmuyo Genişletmek için tıkla ... Garantiye gonderesim yok hiç ama dedigim gibi bir onceki güncellemede ısınma yoktu nerdeyse
silentattack' Alıntı: Hocam bende ısınma sorunu yok şarjdayken modern combat 3 oynuyorum ve torrent den film indiriyorum hiç ısınma olmuyo Genişletmek için tıkla ... Garantiye gonderesim yok hiç ama dedigim gibi bir onceki güncellemede ısınma yoktu nerdeyse
silentattack Üye Türe' Alıntı: Garantiye gonderesim yok hiç ama dedigim gibi bir onceki güncellemede ısınma yoktu nerdeyse Genişletmek için tıkla ... Bi dahaki güncellemede düzelir inşallah hocam sorununuz
Türe' Alıntı: Garantiye gonderesim yok hiç ama dedigim gibi bir onceki güncellemede ısınma yoktu nerdeyse Genişletmek için tıkla ... Bi dahaki güncellemede düzelir inşallah hocam sorununuz
tomy1925 Üye nikenroll.kz' Alıntı: note 3 te HDMI mevcutmu? Genişletmek için tıkla ... Evet full hd video çekme ve oynatma mümkün dür
nikenroll.kz' Alıntı: note 3 te HDMI mevcutmu? Genişletmek için tıkla ... Evet full hd video çekme ve oynatma mümkün dür
Thoraxla Üye tomy1925' Alıntı: Arkadaşlar modern combat yükleyip deneyen varmı içinizde acaba? Genişletmek için tıkla ... Evet ben oynuyorum gayet iyi ve sorunsuz
tomy1925' Alıntı: Arkadaşlar modern combat yükleyip deneyen varmı içinizde acaba? Genişletmek için tıkla ... Evet ben oynuyorum gayet iyi ve sorunsuz
hasanabi Üye Bende n9005 almayı düşünüyorum yurt dışından getirtip pasaportla kayıt edeceğim. Sizce 9005 almalı mıyım yoksa 9000 mi alayım ve neden ?
Bende n9005 almayı düşünüyorum yurt dışından getirtip pasaportla kayıt edeceğim. Sizce 9005 almalı mıyım yoksa 9000 mi alayım ve neden ?
tomy1925 Üye Thoraxla' Alıntı: Evet ben oynuyorum gayet iyi ve sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım hangi siteden indirdin ben bi türlü kurulumu gerçekleştiremedim de yardımcı olursan sevinirim
Thoraxla' Alıntı: Evet ben oynuyorum gayet iyi ve sorunsuz Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım hangi siteden indirdin ben bi türlü kurulumu gerçekleştiremedim de yardımcı olursan sevinirim