serdar_gs
Üye
Kitkata dönüp şarj olma süresini ölçecem müsait bi zamanda bilgilendiririm seni fakat 1 saatte olmasa bile 1 buçuk saati geçeceğini düşünmüyorum . Yukarıda arkadaş 45 dakkada diyor dalga geçti herhaldeBenim tel yaklaşık 2 saat sürüyor şarj orjinal şarj Aletli ben 1 saat muabbetini ilk sizden duydum .
Bu işini görür mü?Arkadaşlar, kitkat firmware yükleyince açılışta çıkan galaxy resmi lazım (gif) olan. Varmı elinizde?
Senin şarj aletin orjinal değil ozaman normal usb 3.0 kablolu şarj aleti değilmi?45 dakka çok az o işte bi iş var ortalama 1 saat 1 buçuk saat sürmesi lazım
kitkattada lollipoptada o süreleri alamıyorum ben en fazla 3-4 saat
Yok kardeşim o değil. Benim anlatmaya çalıştığım şu; telefona yeni yükleme yaptınız, kullanıcı sözleşmesini tik atarken arka planda çıkan galaxy gif resmi var. Ben o resmi istiyorum.Bu işini görür mü?
Dalga geçmiyosun herhalde? Orjinal samsung kutudan çıkan. Usb 3.0 tabiki. Note 4 bile ultra hızlı şarjla 1 saatte şarj olurken sen Note 3 ü nasıl 45 dakkada şarj ediyorsun?Senin şarj aletin orjinal değil ozaman normal usb 3.0 kablolu şarj aleti değilmi?
Ufak bir cvp pls @teknolojibaronu@teknolojibaronu konusunu açtığın downgrade knox sayacını gerçekten sıfırlıyormu yoksa sıfırlanmış gibimi gösteriyor?
öyle bi yöntem vardı bootlaoder flashlayıp sıfır gibi gösteriyor tekrar açtığında yine 1 oluyormuş vsSıfırlanmış göstermiyor. Eğer öyle bir durum söz konusu olsaydı lollipoptan kitkata dönerken o dosyayı flashlamazdık.
SüperYok bu sonsuza kadar sıfırlanıyor.
ENG1 kitkat is the best stock romPolonya sürüm numarası rusyadan farklı zaten herhalde daha sonra çıktı biraz daha iyileştirilmiş olabilir bilmem ama ben ama ben sevemedim lolipopu
Note 3 custom kernelle baya fark ettiriyormus diye okudum denemedim de ..Note 4'ün quick chargerindan aldım ben amatest etmedim. Bide yazılım tarafı var işin tabi.
Ne zaman yayınlamış,kontrol ettim yok dostum.?Samsung ufak bir güncelleme ile sessiz modu tekrar eklemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?