Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Benim tel yaklaşık 2 saat sürüyor şarj orjinal şarj Aletli ben 1 saat muabbetini ilk sizden duydum .
Kitkata dönüp şarj olma süresini ölçecem müsait bi zamanda bilgilendiririm seni fakat 1 saatte olmasa bile 1 buçuk saati geçeceğini düşünmüyorum . Yukarıda arkadaş 45 dakkada diyor dalga geçti herhalde

2 saati bulmuyor sanırım KitKatta lollipopta hiç ölçetmedim batarya kit'i kullandığım için önemsiz geliyor.

@serdar_gs otomatik parlaklıkta kullanırsan daha fazla ekran süresi alırsın. Telefonu aldığındada otomatik parlaklıktaydı tavsiye edilen o olduğu için.

@teknolojibaronu konusunu açtığın downgrade knox sayacını gerçekten sıfırlıyormu yoksa sıfırlanmış gibimi gösteriyor?

Senin şarj aletin orjinal değil ozaman normal usb 3.0 kablolu şarj aleti değilmi?
Dalga geçmiyosun herhalde? Orjinal samsung kutudan çıkan. Usb 3.0 tabiki. Note 4 bile ultra hızlı şarjla 1 saatte şarj olurken sen Note 3 ü nasıl 45 dakkada şarj ediyorsun?

Note 4'ün quick chargerindan aldım ben ama test etmedim. Bide yazılım tarafı var işin tabi.

Sıfırlanmış göstermiyor. Eğer öyle bir durum söz konusu olsaydı lollipoptan kitkata dönerken o dosyayı flashlamazdık.

Sıfırlanmış göstermiyor. Eğer öyle bir durum söz konusu olsaydı lollipoptan kitkata dönerken o dosyayı flashlamazdık.
öyle bi yöntem vardı bootlaoder flashlayıp sıfır gibi gösteriyor tekrar açtığında yine 1 oluyormuş vs direk sıfırlıyorsa iyi

Valla arkadaşlar ben Polonya 5 yükledim 1.5 saat gibi sürede sarjz oluyo
Eskiden her sabah 7 de telefonu şarrjdan cıkarırdım aksam 19 gibi % 10 felan oluyordu
Lolipop u yükledikten sonra yine sabah 7 de telefonu sarjdan cıkarıyorum suan saat 22 sarj oranı %51 ben sarjdan cok memnunum süper gidiyor allah nazaran saklasın

Ve sarjım bitse de bitmesede her gece 1 de sarja koyuyorum

Tepkiler: Karargahx ve B.A.R.O.N
Polonya sürüm numarası rusyadan farklı zaten herhalde daha sonra çıktı biraz daha iyileştirilmiş olabilir bilmem ama ben ama ben sevemedim lolipopu

Samsung ufak bir güncelleme ile sessiz modu tekrar eklemiş.