Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

dark0045

Üye
Sen tam samsung'un istediği tarzda bir müşterisin. Eskisine güncelleme bittiğinde yeni aynı firmanın amiralini alan müşteri istiyor onlarda.
Bu sefer nefsime sahip çıkacağım 2013 ekim ayından beri note3 kullanıyorum hiç sıkıntım yok arama ekranı çağrı yaparken yeşil olmasi dışında baglaninca yeşil olmasi lazim iken arama anında da yeşil başka bi derdim yok. Patlayana kadar kullanacağım zaten note 5 yakındır [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Böyle giderse note 6'ya kadar devam edicem ben Tabi Note 6 mı alırım orası meçhul

bende ocakta almıştım rom olmayınca sıkıyor
Bu aralar note 3 e çok sıcak bakıyorum bütçem denk gelirse almayi düşünüyorum [emoji106]
Note 2 deki o romlardan sonra note 3 development'ı fakir gelecektir

Tepkiler: Kontrol
ewet çağrı cevaplanınca yeşil yanması lazımken arama yapar yapmaz yeşil yanıyor framework-res.apk içinde de öyle bir png resimde bulamadım

internet speed meter ücretli sürümünü kullanan varmı ? paylaşabilirmi

Kontrol

Üye
Böyle giderse note 6'ya kadar devam edicem ben Tabi Note 6 mı alırım orası meçhul

bende ocakta almıştım rom olmayınca sıkıyor

Note 2 deki o romlardan sonra note 3 development'ı fakir gelecektir
Hocam Ditto ekibi son ufak bi güncelleme verip elini bizim cihazdan çekeceğini açıkladı.
Bir tek Mr. Loung yeni sürüm yaptı onunda içine etmiş yüklenince samsung ekranı bile gelmiyor.
Anlayacağınız bizim cihazın da Tw desteği bitti gibi.
Son 2 aydır stock kullanıyorum boşuna kafa yormusuz costumla maşallah tıkır tıkır çalışıyor [emoji1] [emoji106]

xmustx

Üye
Google chrome vw google haritalar güncellendi..

xmustx

Üye
Tabi aldın note 4 hayırlı olsun güle güle kullan konuşuyosun.note 3 takıldığından haberim var ama 5.0 gelene kadar..

5.0 cacık. Eminim hepiniz kitkat'a geri döneceksiniz. Note 4 le Note 3 arasında Zero fark var. Anneme verdim banane note 4 ten hem Note 4 çıkınca samsung Note 3 ün exynos sürücülerinide paylaştı halaskz bize bir stabil cm yapar inşallah

Ben sağlam bir geliştirici olsam 4.4.4 kitkat note 4'ü note 3'e portlarım lollipopta umurumda olmaz. Note 4 stok gerçekten harika.

xmustx

Üye
Ben de fark görmemiştim zaten artık note 3 cm olsun rom olsun zenginleşir

Türk geliştirici SHADOWN ile konuştum cm için yardımcı olabilirmiş. Geliştiricilikte amacı Türk insanına yardimci olmakmış bi stabil cm12 gelse yemişim stok lollipopu

@xmustx s3ten note 3 e neden geçmek zorunda kaldın bilmiyorum ama sırf rom için bile S3 bence alınır

Biz de mi denesek biz neden kendi romumuzu cm mizi yapmayalım dimi? hem maxicep'i meşhur ederiz xda da paylaşırsak

xmustx

Üye
Cihaz dağılmıştı note 3 ucuza geliyordu.fırsatı değerlendirdim.

Tepkiler: B.A.R.O.N