Bu sefer nefsime sahip çıkacağım 2013 ekim ayından beri note3 kullanıyorum hiç sıkıntım yok arama ekranı çağrı yaparken yeşil olmasi dışında baglaninca yeşil olmasi lazim iken arama anında da yeşil başka bi derdim yok. Patlayana kadar kullanacağım zaten note 5 yakındır [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Bu sefer nefsime sahip çıkacağım 2013 ekim ayından beri note3 kullanıyorum hiç sıkıntım yok arama ekranı çağrı yaparken yeşil olmasi dışında baglaninca yeşil olmasi lazim iken arama anında da yeşil başka bi derdim yok. Patlayana kadar kullanacağım zaten note 5 yakındır [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Hocam Ditto ekibi son ufak bi güncelleme verip elini bizim cihazdan çekeceğini açıkladı.
Bir tek Mr. Loung yeni sürüm yaptı onunda içine etmiş yüklenince samsung ekranı bile gelmiyor.
Anlayacağınız bizim cihazın da Tw desteği bitti gibi.
Son 2 aydır stock kullanıyorum boşuna kafa yormusuz costumla maşallah tıkır tıkır çalışıyor [emoji1] [emoji106]
5.0 cacık. Eminim hepiniz kitkat'a geri döneceksiniz. Note 4 le Note 3 arasında Zero fark var. Anneme verdim banane note 4 ten hem Note 4 çıkınca samsung Note 3 ün exynos sürücülerinide paylaştı halaskz bize bir stabil cm yapar inşallah
Türk geliştirici SHADOWN ile konuştum cm için yardımcı olabilirmiş. Geliştiricilikte amacı Türk insanına yardimci olmakmış bi stabil cm12 gelse yemişim stok lollipopu