CeRRaNo JoZAeF
Üye
Pardon hocam yanlışmı anladım; parmak izi okuyucusudamı var And. 5.0 yazılımda?-Parmak izi okuyucu
-Yeni daha kaliteli ve konforlu s-pen
-Gelişmiş kamera ve yazılımı
Ve bu;
Özellikler dışında Android L ile arayüz ((kamera hariç)) yazılımsal olarak birebir oluyor Note 3. Ultra Güç tasarrufu maalesef gelmicek. Özel mod denilen bizdeki Knox uygulaması.
Pardon hocam yanlışmı anladım; parmak izi okuyucusudamı var And. 5.0 yazılımda?
Hayır. Parmak izi okuma yazılımsal birşey değil zaten.note 4 tuşunu takabilirsen olur
Note 4 teki quick charger ile şarj ettim bugün daikada %1 atıyor yani note 4 teki priz adaptörünü almanız yeterli.Şu an itibare ile sızıntı lolipopu yükledim.bişey farkettim cihaz hızlı şart ediyor sanki %72 den ,%90, a çok çabuk doldu yani dakikada 1 artarak
ilginç
Evet bile bile lades dedik işte note 3 aşkıyla ☺Samsung alırken bunları göze almanız lazımdıS3 ten sabıkalı zaten.
Root gerekiyor mu peki ?Exynos için umutları kesmişken note 4 romu gelmesi beni sevindirdi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Recoveryden yükleyeceksin. Recoveryden yükleceğin için sayaç artar ama sıfırlarsın.Root gerekiyor mu peki ?
kurdun mu nasıl L17 den iyimi?Exynos için umutları kesmişken note 4 romu gelmesi beni sevindirdi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi indirdim kuracağım.kurdun mu nasıl L17 den iyimi?
1 2 saate yazarım.Nasıl problem varmı yoksa bende kuracağım
Ne oldu rom inceledin mi çok merak ettim usta hakkını helal et sık boğaz ettim1 2 saate yazarım.
%54 te indiriyorum internet yavaşNe oldu rom inceledin mi çok merak ettim usta hakkını helal et sık boğaz ettim
Sesiz modu çalışıyordur inş..Şimdi bootloader'ı kuruyorum yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?