Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

xmustx

Üye
imzaladım

Tepkiler: B.A.R.O.N

kiko60

Üye
imzaladım

arkadaşlar note 3 ü root yüklerken ekran dondu kaldı ne yapmam lazım yüklemiyor bir kısmını yükledi ve ekran öle kaldı bi yardım edin lütfen

arkadaşlar note 3 ü root yüklerken ekran dondu kaldı ne yapmam lazım yüklemiyor bir kısmını yükledi ve ekran öle kaldı bi yardım edin lütfen
Ses kısma + menü tuşu + güç tuşuna basılı tut odin mode a girecektir. Sammobile/firmware bölümünde N9000Q yaz baştakini indir ve odindeki pda kısmına tıklayıp indirdiğini seç. Start a bas eskisi gibi olacaktır.

Tepkiler: omursevim
tamam kardeşim
çok teşekkür ederim.allah razı olsun fena halde korkmuş durumdayım

tamam kardeşim
çok teşekkür ederim.allah razı olsun fena halde korkmuş durumdayım
Rica ederim. Yardımcı olduysam sevindim

Heyecanla L yi bekliyorum ama hemen kurmamak lazım bi tadını almak için heyecan duymak gerekiyor bence. çok hoşuma gidiyor.

Tepkiler: kartal2378
Bellimi L nin geleceği tarih bende 9005 var

xmustx

Üye
yani şair bu şiirinde diyor ki; papatyayı bekliyorsan ilkbaharı bekle sevdiceğim,gülün ömrü az olsun gül benim olmayınca ..

uygulama güncellendi bu çıktı ortaya..

Tepkiler: dark0045 ve karakartal44

yaren_70

Üye
Benim teldede aynısı var.

xmustx

Üye
bu arada gdrive gmaps chrome da güncellendi.4.4.4 güncelleme öncesi küçük hazırlıklar.

xmustx

Üye
gelmesi lazımdı.Ertelenmiş olsa dahi androıd L ocak şubat belki de martta gelir.Ne günlere kaldık.s3 4.3ü bekledim geç geldi note 3üm oldu onda da aynı fiyasko.yemin ederim s5 ve note 4 ün ekstra ayrıcalığı yok !

S4 ilk alacakmış. Samsung alırken bunları kafaya takmaman lazımdı klasik bir gelenek oldu bu

xmustx

Üye
iyi de o zaman benim takas ettiğim cihaz ve fark parası işime geldi.

4.4.4 gelecek olsaydı sammobile dağıtım listesini verirdi zaten boş bekleyişler...

L gelecek direk

bende imzaladım ama buraya yazmadım herkes gibi

xmustx

Üye
4.4.4 gelecek olsaydı sammobile dağıtım listesini verirdi zaten boş bekleyişler...

L gelecek direk
forumda sammobilden alıntı liste olan konu var zaten.orada güncellemenin bittiği ve dağıtım tarihi yazıyo