deri görünümlü plastik , 3 gb ram 2.5 diye gelir samsung zaten 1 - 1.5 civarı kullanır ANANWAY TO PERFORMANCE
farkedermi çok güzel telefonTahmini fiyatı 2150 tl olarak söyleniyor daha ucuz değil ama daha pahalı olabilir
çok pahalı kullanıyoruz teknolojiyi.deri görünümlü plastik , 3 gb ram 2.5 diye gelir samsung zaten 1 - 1.5 civarı kullanır ANANWAY TO PERFORMANCE
Plastik ben de sevmiyorum daha fazla ram kullanacağı da doğru; ama adamlar bunu düşünerek 3gb ram koymuş. Android 4.3 ile gelecek. 3GB ram kolay kolay dolmaz. Yani performans sorunu olmaz.
çıksın 2 3 aya başlar ram sorunları rahat olun s3 için de rahat olsun diye 4 çekirdek falan ama .... düşünmeleri gereken ilk şey plastikti yine kaybettiler
Bu skorlarin gercek oldugunu mu saniyosunuz htc one cop olmus bu sonuclara gorebirisi buna gore telefon secse yandi
bu sonuçları kim neye göre yapio öyle grafik hazırlayıp internet ortamına atmayla bitmio gerekçe göstererek yapsalar şu işi tamam dicezRam yükseliyor ama kullanılan bölüm yine azTelefon güzelde bu ram işi ne olacak.
3gb ramin 1Gb lık kısmı boş kalacak.
Windows 7 bile 800-900mb ram harcıyor
Bu cihaz gelsin Note 2 fiyatları az-çok oynar.Düşünmüyor değilimCihaz pahalı gerek yok bu kadar rağbete

Bu cihaz gelsin Note 2 fiyatları az-çok oynar.Düşünmüyor değilim![]()

Çıktığından beri Titanium Gri olanında gözüm vardı ama pahalı geldiğinden almamıştım...Evet düşünülebilir![]()
Bana alırız o zaman değil mi HalisS4 çıktığında s3 baya düştü bu şekil olursa note 2 düşünülebilir.
: