ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Bu 5. sızdırılan 4.3 güncellemesi...
5 tane güncelleme sızdırıldı ancak halen daha resmi bir bilgi yokhayırlı olsun sana şimdiden
Benim umrumda bile değil isterlerse vermesinler.Geliştiricilerin tek gereksinimi olan kaynakları yayınlasınlar yeterli.official sürümü görmek hayal oldu sürekli leak sürekli leakverdikleride güncelleme olsa
Harbi hamaşallah sızdırarak nexuslardan fazla güncelledi note 2'yi
samsung çalışıyorHarbi hayaklaşık 2-3 aylık süreçte 5 tane güncelleme çıktı bu mantığa göre : : :
Verdiği güncelleme olsa bari. 3.4 brancha geçirmediler 3.0.xte kaldık.Harbi hayaklaşık 2-3 aylık süreçte 5 tane güncelleme çıktı bu mantığa göre : : :
Evet kernel 3.0 da kaldı.Belki ileride güncelleme ile geçirirler.Verdiği güncelleme olsa bari. 3.4 brancha geçirmediler 3.0.xte kaldık.
Sanmam bizim cihazların güncelleme desteği kesilir yakındaEvet kernel 3.0 da kaldı.Belki ileride güncelleme ile geçirirler.
Aynen öyle.Samsung orjinal yazılımı kimse kullanmamalı aslında.4.3 de hiç bi değişiklik yok yalandan yere heves ettik launcher indirelim daha iyi bu kadar dandik lik olmaz arkadaş yazık
ROM: DN3 v2 (4.3) Root: CF Auto-Root Recovery: Philz Touch 5Aynen öyle.Samsung orjinal yazılımı kimse kullanmamalı aslında.
V3 çıksada bende kursam artıkEvet onu kullanıyorum.Boş zamanım olursa yardım ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?