Samsung Galaxy Note 2: 5.5-inç (1680 x 1050) ekran, Cortex-A15 tabanlı Exynos 5250 yongaseti (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AVA1453

AVA1453

Üye
Baloooonnnn :-)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ARM Cortex-A15 tabanlı çift çekirdek bir işlemci ile gelmez. Arm cortex-a9 quard core işlemci ile gelir... yanı S3 ün işlemcisi olabilir arm cortex-A15 ile geldigini düşünürsek gelecekte hangi tür işlemci ile gelecekler peki ? yalnış satış stratejisi olur ve bu hataya samsung asla düşmez...
bkz = S3 gpu sadece hız artırıldı mali 400mp -- biz neyi bekliyorduk mali 604'ü ...

- - - Eklendi - - -

bana kalırsa S2 nin 2 sene daha gideri var ...

Bence de var da şimdi s IV çıkarsa bir de s V çıktımı gider felan kalmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye

Bence de var da şimdi s IV çıkarsa bir de s V çıktımı gider felan kalmaz :)

ooo şekilde düşünürsen sen o zaman her sene arabayıda degiştir---0 araba alma plaka taktırdıgın an 5 bin TL daha ucuza satıyorsun 2. el olmuş oluyor...akıllı telefon iyi güzel oldu ama bu her sene mantar gibi yeni model çıkarta anlayışı sadece firmaların müşteri kekleme stratejici --- nefsini etkileme yani... S3ün yaptıklarını S2 de yapıyor mesela maxicep sitesine örnek verelim s3 1 sn de girdi s2 2sn girdi diye s3 alacam halim yok tabi S2 kullanlar için söylüyorum..(alanlara da sözüm yok tabi :D kendi adıma konuşuyorum ) ben gio kullanıyorum bir 4 sene daha bu şekilde gioda kullanırım zaman gelecek 8 çekirdekli telefonu 2000 TL ye alacagım zaman ilerledikçe teknoloji ucuzluyor bak konu nerden nereye geldi :ehe neyse
saygılar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

ooo şekilde düşünürsen sen o zaman her sene arabayıda degiştir---0 araba alma plaka taktırdıgın an 5 bin TL daha ucuza satıyorsun 2. el olmuş oluyor...akıllı telefon iyi güzel oldu ama bu her sene mantar gibi yeni model çıkarta anlayışı sadece firmaların müşteri kekleme stratejici --- nefsini etkileme yani... S3ün yaptıklarını S2 de yapıyor mesela maxicep sitesine örnek verelim s3 1 sn de girdi s2 2sn girdi diye s3 alacam halim yok tabi S2 kullanlar için söylüyorum..(alanlara da sözüm yok tabi :D kendi adıma konuşuyorum ) ben gio kullanıyorum bir 4 sene daha bu şekilde gioda kullanırım zaman gelecek 8 çekirdekli telefonu 2000 TL ye alacagım zaman ilerledikçe teknoloji ucuzluyor bak konu nerden nereye geldi :ehe neyse
saygılar sevgiler
Haklısın doğru söylüyorsun :) Bu arada K.maraşlısın sitede ilk defa gördüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt