Samsung Galaxy Nexus vs. Nokia N9 (Ayrıntılı Karşılaştırma)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jrcan1

Jrcan1

Üye
nokia firması iyice sapıttı.Samsung'un ve Sony'nin yeni telefonlarının hepsi dokunmatik ve wlan'lı ama nokia hala Nokia 100 çıkarcam diye uğraşıyo :D

y n s c n

y n s c n

Üye
İşletim sistemlerini işin içine sokmadan karşılaştırma olmaz, '' işletim sistemi '' sadece donanımlarını kapıştırırsak bişey elde edemeyiz.. Stabilitede önemlidir. :oke:

Bir telefonun donanımı iyi olması o telefonu iyi yapmaz bana göre. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Hex4d0r
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
İşletim sistemlerini işin içine sokmadan karşılaştırma olmaz, '' işletim sistemi '' sadece donanımlarını kapıştırırsak bişey elde edemeyiz.. Stabilitede önemlidir. :oke: Bir telefonun donanımı iyi olması o telefonu iyi yapmaz bana göre. :oke:

O zaman N9 açık ara önde ? :) Java vs C/C++ sizce ??

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
İşletim sistemi olarak Android 4.0'ın Meego 1.2 Harmattandan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Görüntü açısından tabiki N9 iyi ona lafım yok zaten.Burada iki telefonun donanımını karşılaştırdım.Kullanımı şuyu buyu hiç hesaba katmadım.Eğer birgün ilerde elimize geçerse ve biraz kurcalama fırsatım olursa bunu yapabilirim.Elimize almadan webdeki birkaç videoyla stabilite vb. karşılaştıramayız bence.İşletim sistemi önemli ama adam çıkıyor karşıma biri Symbian üstüne yok diyor,birisi Android gibisini görmedim diyor,diğeri iOS üstüne tanımam biri geliyor MeeGo vb.İşletim sistemi tercihini kullanıcıya bırakmak en doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Masha

Masha

Üye
Samsung Nexus sorunlarıyla geldi mesela multi tasking gibi dikkat et!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt