Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En büyük eksisi tabiki hafıza kartı takamaman ben bi oyun hastasıyım galaxt s3 mini alsaydım derdim bu eksisi icin.s2 alman daha iyi olur tabi oyun hastası degilsen nexus al
yuxexexy
Üye
Konu Sahibi
Hafıza Kartı takilamayan lg Nexus değil miydi ben samsung Galaxy Nexus düşünüyorum
furkey
Üye
Bence O çok güzel telefon için rahat alabilirsin
DiaBLoS
Admin
Mükemmel bir cihaz her yönüyle .
Mobilator
Emekli Yönetici
Nexus serisindeki tüm cihazlarda var hafıza sorunu. Galaxy Nexus'tada 16 GB arttırılamaz hafıza var. Ayrıca ekranda pentile hilesi mevcut.
yuxexexy
Üye
Konu Sahibi
Arttirilamaz hafıza derken nasıl yani bu arada pentile hilesi nedir kardes açıklarsan memnun olurum
tapatalk
Üye
hd super amoled 306 ppi ekran/ çift çekirdek işlemci/ 4.2.2 ile ios gibi bir arayüz deneyimi ve fps si(artık android kasıyo diyenin aklından şaşarım) ve emin ol galaxy s4 den bile daha fazla destek görürsün
Pentile hilesi s3 de de var ancak ppi değeri yüksek olunca ve kalitesiz ekran filmi kullanınca anca anlaşılıyor yoksa one x veya iphone 5 in ekranını filan aratmıyor aynı zamanda batarya tasarrufu sağlıyor
tapatalk
Üye
pentileyi bilmemde bizim ekran 306 ppi ve göz 280 den sonrasını algılamıyodu heralde