Samsung Galaxy Nexus un artıları ve eksileri?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuxexexy

yuxexexy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Nexus un artıları ve eksileri?
Galaxy ace kullanicisiyim Nexus almayi düşünüyorum sizce eksi ve artıları nelerdir?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
En büyük eksisi tabiki hafıza kartı takamaman ben bi oyun hastasıyım galaxt s3 mini alsaydım derdim bu eksisi icin.s2 alman daha iyi olur tabi oyun hastası degilsen nexus al

yuxexexy

yuxexexy

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartı takilamayan lg Nexus değil miydi ben samsung Galaxy Nexus düşünüyorum

furkey

Üye
Bence O çok güzel telefon için rahat alabilirsin

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mükemmel bir cihaz her yönüyle .:)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Nexus serisindeki tüm cihazlarda var hafıza sorunu. Galaxy Nexus'tada 16 GB arttırılamaz hafıza var. Ayrıca ekranda pentile hilesi mevcut.

yuxexexy

yuxexexy

Üye
    Konu Sahibi
Arttirilamaz hafıza derken nasıl yani bu arada pentile hilesi nedir kardes açıklarsan memnun olurum

tapatalk

tapatalk

Üye
hd super amoled 306 ppi ekran/ çift çekirdek işlemci/ 4.2.2 ile ios gibi bir arayüz deneyimi ve fps si(artık android kasıyo diyenin aklından şaşarım) ve emin ol galaxy s4 den bile daha fazla destek görürsün

- - - Eklendi - - -

Arttirilamaz hafıza derken nasıl yani bu arada pentile hilesi nedir kardes açıklarsan memnun olurum
sen aceden geçince nasıl anlatsam bi boşluğa düşersin bu neymiş la böyle dersin

yuxexexy

yuxexexy

Üye
    Konu Sahibi
Insallah hocam bu ace in yavasligi olmasın yeter yani saçlarımı beyazlatti bu ace..

furkey

Üye
Nexus serisindeki tüm cihazlarda var hafıza sorunu. Galaxy Nexus'tada 16 GB arttırılamaz hafıza var. Ayrıca ekranda pentile hilesi mevcut.

Pentile hilesi s3 de de var ancak ppi değeri yüksek olunca ve kalitesiz ekran filmi kullanınca anca anlaşılıyor yoksa one x veya iphone 5 in ekranını filan aratmıyor aynı zamanda batarya tasarrufu sağlıyor :)

tapatalk

tapatalk

Üye
pentileyi bilmemde bizim ekran 306 ppi ve göz 280 den sonrasını algılamıyodu heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...