SAMSUNG galaxy NEXUS Google OTG Host Mode Mikro USB Kablo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tivriz71

tivriz71

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG galaxy NEXUS Google OTG Host Mode Mikro USB Kablo
ÖZELLİKLE SAMSUNG Galaxy NEXUS 4G Google İÇİN ÜRETİLMİŞ VERİ İLETİŞİM ÖZEL KABLOSUDUR. KABLONUN ADI TAM OLARAK: "OTG Host Mode Mikro USB Kablo" dur.
Ürün, Mikro USB girişli Diğer tüm cihazlara da uygundur.UYUMLU OLDUĞU MODELLERMicro USB Host Mode Cable/OTG Cable for Samsung Galaxy S II / Samsung i9100 / Galaxy Nexus Google / Samsung Galaxy Note / Samsung GT-N7000 / Nokia N810 / Nokia N900BU KABLO İLE ŞUNLARI YAPABİLİRSİNİZ:
1- Samsung SAMSUNG galaxy NEXUS Google cihazınıza USB maus (Fare) bağlayarak; cihazınızı aynı bilgisayardaki gibi fare kullanarak yönetebilirsiniz.
2- Cihazınıza USB klavye bağlayabilirsiniz.
3- En güzeli ise; Harici Hard Disk (taşınabilir harici bellek-harici HDD) ya da flash belleğinizdeki veri, müzik, film ve resimleri BİLGİSAYARA İHTİYAÇ DUYMADAN bu kablo aracılığıyla,SAMSUNG galaxy NEXUS Google cihazınızda görebilir ve düzenleyebilirsiniz.
4- OTG Kablo uzunluğu 25 cm olup, diğer satılan kablolar gibi kısa değildir. Bu da kullanım kolaylığı sağlar.,



SADECE 7.90 TL



TOPLU ALIMLAR İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ. [email protected]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Kargo alıcıya aittir. Hatalı ve uygunsuz kullanımdan doğan olumsuzluklardan sorumlu değilim. Ürünler denenerek gönderilecektir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt