cans60
Üye
offf yaaa nasıl girdiz paylaşırmısınıznasıl girdin ofacebook a ben de giremiyorum bilgi verirsen sevinirim
[sıze=1]----------eklendi @ 16:36:05 ---------- yazıldı @ 16:35:22 ----------[/sıze]
nasıl giriliyor anlatırmısnız
aleyna paylaşırmısınben bilmiyorum
operatör vodafon aleynacans kusura bakma.yeni girdim,yeni gördüm.ilk önce awea gprs wap ile girceksin.o ayarı yapman lazım.operatörün ne?
bu şekilde de girmiyoya benim hattım avea ama yinede arkadaşımında böyle bi sorunu vardı.ondan yola çıkarak yardım etmeye çalışıyım.bide 0.facebook yerine zero yazar mısın.yani zero.facebook.com diye dene bi
burdanda bi sonuca ulaşamadım..o cd lerle bi alakası varmı acaba ben yüklemedim onları..ne demek forumun amacı bu zatengaliba bi yolu daha var.onuda söyliyim sna ilk önce suraya bakmanı bi öneririm. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişte burdaki adımları yap ondan sonra bana haber ver.
Cdlerle alakalı olcağını pek düşünmüyorum.Ama bence sen onları bi yükle kolay zaten.Ya sen şimdi live yazıp yolladın mı?Ne oldu sonra?ayarlar gelmedi mi?
bu dediğini yaptım..bi yapılandırma geldi kurdum..sora adrese yazıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdiye "internete bağlanılamıyor..lütfen bağlantı ayarlarınızı kontrol edip tekrar deneyin" diyor...tam olarak bu ayarlar nasıl olmalı mobil ağlar seceneğinde *paket veri kullan ve *veri dolaşımı seceneklerini aktif yaptım ama hep aynı uyarıyı veriyo..
Hocam bunun avea için isimleri nelerdir? Aynı sorun bendede var. Avealı arkadaş nasıl çözdü acaba bu sorunu?
Ve şimdi 0.facebooka girmiş bulunmaktayım ıp adresini proxye yazarak. Çok teşekkürler aleyna
benim çözümümü yapan yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?