yooo hoss yanlişin var burda nokia hep kaliteli mal üretir kardeş nokia var ya asla kirilmaz bir kez alirsin asla birakamazsin nokia babamdir nokia benim efendimdir zihniyetine sen asla birşey anlatamazsin. samsungta neymiş sadece 144bin çalişaniyla dünyanin en küçük tek şirketiymiş pekte bir kalitesizmiş. :P o yüzden hoss birak bunlar böyle bilsin ve takilsinlar. bağnaz kafalarina birşey yerleştiremezsin bunlarin.
Arkadaşım bende 5800 hariç o modeller arasındakldım c5-03 dahildi .Galaxiye bakk androit yüklüyöüş flaşı varmış nokia 2016 günceleştirmyapçak c5-03 5800 ozaaa kadar flaş gelir .Galaxi ekranı küçük geldi bana bide tipi .D kamerasına Kötü galaxi mini çöpte gio dersen direk al tabi .Monteye dönek samsung un her dokunmatik telinde olan yazılımdan dolayı sevmedim oda giti wave c5-03 5800 kaldı 5800 kalın ve kaba oda giti wavw c5-03 göre tek artısı ekranın dokunmatiğinin iyi olması diğer yönden c5 fazla Kısacası ordaki telleri birak C5-03 al İstemiyosan Wave al Sana tavsiye
0 düşünüyorsun ideos x5 ede bakabilirsin bi telefonunu kullanmadm bilemem ama router ları iyi çalışıyodu bi sıkıntıda çıkartmyrmuş kullanan arkadaşlarım varda ... x5 paranın karşılığını fazlasyla vericektir