kies de güncellemenin olmaması sorun yaratır mı? siteden indirdiğimiz güncelleme tüm dünya için standart mı yoksa Türkiye'ye özgü bir güncelleme çıkmasını mı beklemeliyiz kies den? ayrıca evet sitedeki guide ile kurulum kolay gibi gözüküyor.orta seviye ingilizce yeterli.
Ya arkadaşlar bu oyunlar 2.3.3'te çalışmıyorsa sürüm yükseltmenin ne anlamı kaldı? Galiba yine 2.2.1 froyo'ya dönüş yapacağız.. downgrade yolları göründü bize
ben downgrade yaptım ama hangi versiyonu yüklersem yükleyeyim kies de TUR yazmadı ve cihazın bu sürümü güncellenemez diyor.orjinal Türkiye rom olan varsa paylaşırsa çok güzel olur
Eywah.. o zaman servisine götürüp rom yükleticez, servis yolları göründü yani..
Gerçi ben rusça sorununu halletmiştim, csc dil dosyasını 2.2.1 froyodan, diğer 3 dosyayı 2.3.3 gingerbread'den yüklemiştim, mesaj dili dahil herşey Türkçe bende şu an, swype da Türkçe çalışıyor, çok da memnunum aslında, cihaz çok hızlandı ama birtek çok severek oynadığım NFS shift açılmıyor bu yeni sürümde. Açmanın bir yolunu bulsam hiç downgrade etmem, sırf bu oyunu çok sevdiğim için..
ben downgrade yaptım ama hangi versiyonu yüklersem yükleyeyim kies de TUR yazmadı ve cihazın bu sürümü güncellenemez diyor.orjinal Türkiye rom olan varsa paylaşırsa çok güzel olur
Yüklediğim dosyalarda tüm bilgler var kardeş, ama bana sorarsan tavsiye etmiyorum. Daha stabil 2.3 versiyonları çıktığında yükseltmek daha mantıklı. Türkçe kolay, csc dosyasını 2.2'nin multi lang csc dosyasını seçersen ful Türkçe olur ama bazı oyunlar yüklenmiyor 2.3'te