Samsung Galaxy Mini Android 2.3.3 Gingerbread ÇIktıııı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mini Android 2.3.3 Gingerbread ÇIktıııı!!!
Arkadaşlar sonunda galaxy mini için gingerbread firmware güncellemesi geldi buradan indirebilirsiniz..

Kod:
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s5570.htm

• Beğen
Tepkiler: xinsurer ve technoshark

xinsurer

xinsurer

Üye
Hakkaten çıkmış.. Gio için de çıkması yakındır o zaman..

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
    Konu Sahibi
Ben güncellememi yaptım. İlk izlenimlerimi yazmak istiyorum. Öncelikle şu wifi aktive etmeye çalışırken karşılaştığım sorun gitmiş görünüyor. Görsel olarak bir miktar değişiklik içeriyor. Mesela yazı tipi daha kibar bir hal almış. Cihazın hızı gayet iyi bir seviyeye geldi. En sevdiğim değişim ise müzik çalardaki gelişme oldu. Görsel olarak daha modern bir görünüme kavuştu müzik çalarım. Bunun dışında üstteki simgeler değişti batarya, wireless, çekim gücü simgeleri daha iyi bir görünüme kavuştu. Notification bar'da sessiz tuşunun yerini SES tuşu aldı. Artık ses açıkken yeşil yanıyor o tuş. Google maps 5 yüklü olarak geldi. Şimdilik bu kadar.

xinsurer

xinsurer

Üye
Flash desteği falan gelmemiş mi, adobe flash10 yüklemeyi denediniz mi?

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
    Konu Sahibi
Flash desteği falan gelmemiş mi, adobe flash10 yüklemeyi denediniz mi?

flash'ı yüklemeyi başardım bu firmware'den sonra ama sitelerde halen adobe flash playerınızı güncelleyin ibaresiyle karşılaşmaya devam ediyorum malesef

xinsurer

xinsurer

Üye
Adobe flash 10.3 çıktı, yüklenebiliyorsa sorun çıkarmayabilir, güncel versiyon 10.3 çünkü..

turancen

turancen

Üye
galaxy gio için 2,3 çıktımı arkadaşlar deneyen varmı

xinsurer

xinsurer

Üye
Samfirmware'de yoktu, kies'e bakmadım..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi mını de market var demi android market açılmadan önce satışa çıktıda:allalla::ehe

nexpow

nexpow

Üye
işşallah aceyede gelir

xinsurer

xinsurer

Üye
Hayal kırıklığına uğradım :(

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
    Konu Sahibi
Hayal kırıklığına uğradım :(

bu flash player olayının işletim sistemi ile ilgisi yok tamamen işlemci ile bağlantılı bir durum bizim cihazların işlemci mimarisi desteklemiyor. ARM Cortex işlemciler flash destekliyor birtek malesef

xinsurer

xinsurer

Üye
Doğru, aslında flash desteği de bir tek internetteki flash tabanlı oyunlarda işe yarıyor, flash videoları her halükarda izleyebiliyoruz, fazla bir kayıp yok yani..

xinsurer

xinsurer

Üye
Süpersin dostum, hemen indiriyorum :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Rar parolası istiyor, şifre nedir?

----------Eklendi @ 10:46:55 ---------- Yazıldı @ 10:41:35 ----------

tamam şifre sitede yazıyormuş :)

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
    Konu Sahibi
samfirmware.com dan güncellemeyi indirip nasıl kurulacağı ile ilgili bir yer var mı?

sitede aynı sayfada guides bölümünde yüklemenin nasıl yapılacağına dair belgeler mevcut

xinsurer

xinsurer

Üye
Aslında şu işin Türkçesini sevabına şuraya yazsn süper olurdu, yanlış bişey yapıp cihazı ziyan etmek istemiyorum.
Bu arada güncelleme Kies'te henüz yayınlanmamış, sadece samfirmware'de..

----------Eklendi @ 11:48:04 ---------- Yazıldı @ 11:25:20 ----------

Tamamdır, şu anda yüklemeye başladı, sayfada herşey yazıyor, ortalama bir ingilizce ile herkes yapabilir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt