Samsung Galaxy Mini 2 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

lider63

lider63

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Mini 2 almayı düşünüyorum
Arkadaşlar samsung galaxy mını 2 alıcamda, önerirmisiniz ? Güzelmi ? Güzel oyunları varmı ?

hurol1

Üye
Eger rom oc islerinden anlıyosan al rom oc oyun perförmansı yükseltir ve daha rahat kullanırsın

Seglopsi

Seglopsi

Üye
özellikleri 800mhz işlemci, 512mb ram, adreno 200 gpu. bu cihazla android'den fazla bir oyun ve performans beklemek doğru olmaz.

lider63

lider63

Üye
    Konu Sahibi
one kardeş youtube baktım subway surfden başlayıp temple run 2 sine kadar açıyor. Şuanlık aldığım yorumlar olumlu , istediğim oyunlarıda açtığına şahit oldum. Şimdi oyunlarda kasarmı diyosun ? Yeteri kadar performansı varmıdır ? :hmmm

Berk E.

Üye
500 Tl ye aliyorsaniz 100 Tl daha ekleyip GM discovery alin derim paranizin hakkini verir bi cihaz

• Beğen
Tepkiler: achambo
codblackops2

codblackops2

Üye
marka takıntısı yoksa gm discovery iyi seçenek olacaktır

Berk E.

Üye
2.el almayı düşünüyoruz babamla. 5800 ı 130-150 tl satıp para eklicem üzerine 280 tl falan.

Hocam yasinizi bilmiyorum ama bayrama yaklasik 1 ay var para biriktirebilirseniz biraz daha ekleyip dusunun derim ozelliklere bakin harika cihaz

Seglopsi

Seglopsi

Üye
one kardeş youtube baktım subway surfden başlayıp temple run 2 sine kadar açıyor. Şuanlık aldığım yorumlar olumlu , istediğim oyunlarıda açtığına şahit oldum. Şimdi oyunlarda kasarmı diyosun ? Yeteri kadar performansı varmıdır ? :hmmm

armv6 işlemci ile fazla performans beklemeyin derim. bence de gm discovery veya motorola atrix gibi bir cihaza yönelmenizi tavsiye ediyorum.

avast

avast

Üye
mini 2 armv 7 kardes tabi 600 verebiliyosan git iyi bişey al ama 400 e 500 e de daha iyisi zor biraz tabi mini2 de kullanıyorum 1.1 ghz islemic 512 ram modern combar3 de lagsız oynuyoruzm adreno booster ile

lider63

lider63

Üye
    Konu Sahibi

armv6 işlemci ile fazla performans beklemeyin derim. bence de gm discovery veya motorola atrix gibi bir cihaza yönelmenizi tavsiye ediyorum.

gm discovery i ilk defa duyuyorum. Ben tele pek takılan biri değilim. Bilgisayarı boş gördümmü bırakıyorum. Sosyal siteler ve 1 2 oyun. Zaten benim şebeke f u l l çekiyo diye , sekreter olduk :D ben yetişiyorum ablamın arkadaşlarına :)

avast

avast

Üye
kardesn buncen 600 den dusukse 200 300 arası alınacak 2 el temiz kutulu bulabiliyosan mini2 al sorun olmaz yani

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bu telefon Real Racing 3'ü oynatıyor ama tabi ki General Mobile Discovery daha iyi. Galaxy Mini 2'den iyi bir performans bekleme.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
aynen ustadım paran varsa daha iyisini al ama paran yoksa buda idare eder yanı ben cogu oyunu ouynadım :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
lider63

lider63

Üye
    Konu Sahibi
avast

avast

Üye
izle youtubedan videoları ben donma yasamadım paran varsa tabi daha iyisini al ama paran yoksa buda iyi yani

LimePie

LimePie

Üye
gm discovery alın mini 2den daha fazla performans gösterecektir

avcitalip

avcitalip

Üye
ne mini 2 si yahu al şunu kurtul :oke:

Üst Alt