Samsung galaxy Mini 2.3.3 Yükseltme riskler nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy Mini 2.3.3 Yükseltme riskler nelerdir ?
Merhaba,
telefonum yeni aldım 1 hafta sonra çöktü telpadan geri geldi şuan elimde gayet normal ama ben gitmeden önce hafıza kartıma format atmadım uygulamlalar yüklerken uygulamam yüklenmedi diyor bununla bir ilgisi olurmu

ve 2.3.3 yükseltince ne gibi farklılıklar olacaktır bazıları füe gibi oldu diyor
net alemi pek inanasım gelmiyor pek bilgim yok bu konuda biraz yadım edermisiniz ?

teror300

Üye
Bence (ve bilgilere göre) çok faydalı olur. Şahsen ben kullanıyorum. Gerçi benimki SGS2 ama farketmez. Gayet güzel. Ayrıca 2.3.3 yükledikten sonra hafıza kartını biçimlendirirsin. SD karttan söz ediyorsan eğer belki orda SD kart içindeki herşeyi silmiş olabilirler. 2.3.3 kurunca onların geri geleceğini umuyorum. Eminim daha bilgili arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır. Benim bilgim bu kadar. Yardım edebildiysem ne mutlu :)

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Cekiniyorum :( risk nedir onu merak ediyorum cok buyuk bir risk ise yapmiyacagm ufak tefek riskler goz onnde bulundurmam ornegn rehber yada hafza karti gbi seyleri bicmlendrme gbi

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Bence (ve bilgilere göre) çok faydalı olur. Şahsen ben kullanıyorum. Gerçi benimki SGS2 ama farketmez. Gayet güzel. Ayrıca 2.3.3 yükledikten sonra hafıza kartını biçimlendirirsin. SD karttan söz ediyorsan eğer belki orda SD kart içindeki herşeyi silmiş olabilirler. 2.3.3 kurunca onların geri geleceğini umuyorum. Eminim daha bilgili arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaktır. Benim bilgim bu kadar. Yardım edebildiysem ne mutlu :)
bu arada sen beni yanlış anladın ben tlefonu verdiğimde kartımı almıştım ve haliyle ugulamalar içinde kalduı format atmak ta istemiyorum çok uzun çabalarla geldiğim oyunlar var :D onların silinip gitmesini ve baskan oralara gelmek istemiyorum :( önceden yüklenenn uygulamalar şimdi uygulamam yüklenemedi diyor ... ! Of deli oldum format atacağm !

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Format at büyük ihtimal düzelmesi lazım ve herşeyi en baştan yüklemen gerekecek

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi modern combat nova vs hdoyun oynayablyrm :)

orsen45

Üye
Arkadaşlar bendede galaxy mini var bu aralar sapıtmaya başladı mesela hafıza kartındaki resim ve videoları kendi kendine siliyor müzikler arşivde çıkmıyor ama hafıza kartında bütün müzikler var format atmak istiyorum acaba nasıl format atabilirim ve uygulamalarım silinirmi acaba yardım edebilirmisiniz lütfen

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Kardeşim yurtdışında çoğu ülkede gio ace mini için fit yok onlarda 2.3.3 çıktı ve destek hattını ararsan blogda böyle yazıyo dersen uyuz herifler blogdakiler yanlış bilgiler diyo ben biliyorum çünkü başka bi ülkede yaşıyorum destek hattına inanılmaz

----------Eklendi @ 23:57:00 ---------- Yazıldı @ 23:51:29 ----------

ha bu arada hollanda da 2.3.3 çıkmış dns ayarlarını hollandaya göre yap ya da amerika yüklersin ben gio ma yükledim kiesle yapıcaksın bu güncellemeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...