R.BEDRAN
Üye
-
Konu Sahibi
-
twrp yükledim ardından rom yükledim durum aynı , rom orjinal mi yoksa custom mu olacakAndroid 5 den sonra super su yerine twrp cıktı biliyorsundur cihazına uygun twrp yi yükle odinle pc den sonra rom yüklersin
maalesef olmadı , rom yüklendikten sonra ölü robot çıkıyor hemen kapanıyor sadece titriyor , samsung yazısı recovery mod vs hiçbirşey çıkmıyor , download moduna giriyor ama ekranda bişey çıkmıyor sadece bilgisayara takınca anlaşılıyorCustom rom yükledin olmadıysa odinle stock rom yükle
Buyuk ihtimalle anakart arzalı aynisi basima cok geldi 4 parçalı stock rom yukle odinden olmazsa dedigim gibi anakart arzalı ss7262 aldim aclista kaliyordu neyse eve geldim cihazda tepki hic yok odinden stock rom falanda attim yine ayni en sonunda biraktim koseye anakart bulursam takıp onarımmaalesef olmadı , rom yüklendikten sonra ölü robot çıkıyor hemen kapanıyor sadece titriyor , samsung yazısı recovery mod vs hiçbirşey çıkmıyor , download moduna giriyor ama ekranda bişey çıkmıyor sadece bilgisayara takınca anlaşılıyor
servis anakart demişti , yurtdışı olduğu için üstünkörü kontrol etmişlerdir diye düşündüm , galiba dedikleri doğru , o zaman bende köşeye atıp anakart arayayım , sağolasn arkdşm..Buyuk ihtimalle anakart arzalı aynisi basima cok geldi 4 parçalı stock rom yukle odinden olmazsa dedigim gibi anakart arzalı ss7262 aldim aclista kaliyordu neyse eve geldim cihazda tepki hic yok odinden stock rom falanda attim yine ayni en sonunda biraktim koseye anakart bulursam takıp onarım
servis anakart demişti , yurtdışı olduğu için üstünkörü kontrol etmişlerdir diye düşündüm , galiba dedikleri doğru , o zaman bende köşeye atıp anakart arayayım , sağolasn arkdşmBuyuk ihtimalle anakart arzalı aynisi basima cok geldi 4 parçalı stock rom yukle odinden olmazsa dedigim gibi anakart arzalı ss7262 aldim aclista kaliyordu neyse eve geldim cihazda tepki hic yok odinden stock rom falanda attim yine ayni en sonunda biraktim koseye anakart bulursam takıp onarım
arkadaşım ilgin için teşekkür ederimCustom rom yükledin olmadıysa odinle stock rom yükle
Eyvallah ama bu cihazlara sağlam anakart bulmakda zor zamana yayip bekliyecenservis anakart demişti , yurtdışı olduğu için üstünkörü kontrol etmişlerdir diye düşündüm , galiba dedikleri doğru , o zaman bende köşeye atıp anakart arayayım , sağolasn arkdşm..
benim bi de lte modeli kayıtlı bulmak zordurEyvallah ama bu cihazlara sağlam anakart bulmakda zor zamana yayip bekliyecen
O fark etmez imei kayitli olsun yeter kayitsizsa imei attir kulanirsinbenim bi de lte modeli kayıtlı bulmak zordur
alibaba satıyor anakartı lte olanı , aslında telefonun bişeyi yoktu , sim yuvasını değiştirdim ne olduysa ondan sonra hep kendi kendine kapanıyordu , uygulama silsem yada yüklesem taş kesiliyordu reset atıyordu , her zaman attığım romu odin ile tekrar attım cihaz bu hale geldi, romdan sonra robot çıkıyor hemen ölüye dönüşüyor sonra hep açılıp kapanıyorAnakarttin tamiride mumkundur ama astarı bezini gecer emmc cipi degisecek gecen elimde s4 mini vardi tuş kilidinde neyse aldim eve geldim format atiyorum hata veriyor odinden rom attim yine ayni ne yaptiysam olmadi bende cihazi deneme yoluyla tus kilidi kirdim cihaza format aticam hata veriyor uygulamalari sildim cihazi acip kapattım yine ayni uygulamalar duruyor bende sattim cihazi cok şükür
Mesaj birleştirildi:
O fark etmez imei kayitli olsun yeter kayitsizsa imei attir kulanirsin
Alibabadan anakart alinmaz vergisi cok çıkar çinden sony xperia z2 icin ekran aldim kasalı arka kapağı da vardı cihaza 70tl ödedim (dokunmatik sorunluydu ) ekrana arka kapağına 20 dolar verdim (o zaman 150tl yapiyordu) 38tlde vergi verdim 3 saat isclikl ekrani taktim bir baktim ekran bozuk cıktı hangisine aciyim telefon bana 150tl+38+70 =258 +3 saatlik iscilik cihazi zar zor 100tlye sattim bundan sonra cinden igne bile almamalibaba satıyor anakartı lte olanı , aslında telefonun bişeyi yoktu , sim yuvasını değiştirdim ne olduysa ondan sonra hep kendi kendine kapanıyordu , uygulama silsem yada yüklesem taş kesiliyordu reset atıyordu , her zaman attığım romu odin ile tekrar attım cihaz bu hale geldi, romdan sonra robot çıkıyor hemen ölüye dönüşüyor sonra hep açılıp kapanıyor
2016da nokia n8 wh-701 kulaklık almıştım alibabadan kaliteli çıkmıştı halen de bende , vergi vs bişeyle karşılaşmadım , bazı ürünlerde demekki fiyatına bakmaksızın vergi alınıyormuş , anlattığın sıkıntılara göz yummam mega davasını kapatıyorum.Alibabadan anakart alinmaz vergisi cok çıkar çinden sony xperia z2 icin ekran aldim kasalı arka kapağı da vardı cihaza 70tl ödedim (dokunmatik sorunluydu ) ekrana arka kapağına 20 dolar verdim (o zaman 150tl yapiyordu) 38tlde vergi verdim 3 saat isclikl ekrani taktim bir baktim ekran bozuk cıktı hangisine aciyim telefon bana 150tl+38+70 =258 +3 saatlik iscilik cihazi zar zor 100tlye sattim bundan sonra cinden igne bile almam
O zaman vergi yoktu 2020 den bu yana vergi var2016da nokia n8 wh-701 kulaklık almıştım alibabadan kaliteli çıkmıştı halen de bende , vergi vs bişeyle karşılaşmadım , bazı ürünlerde demekki fiyatına bakmaksızın vergi alınıyormuş , anlattığın sıkıntılara göz yummam mega davasını kapatıyorum.
belli bi limitten sonra vergi alınıyor diye biliyorum bi de cep telefonu tarzı ürünlerde limit olmaksızın vergi alınıyor durum böyleydiO zaman vergi yoktu 2020 den bu yana vergi var
50 kurusluk bir urune 16 vergi odedimbelli bi limitten sonra vergi alınıyor diye biliyorum bi de cep telefonu tarzı ürünlerde limit olmaksızın vergi alınıyor durum böyleydi
anakart alibabada gördüm 4gli olanı , vergi falan ödeyeceğime 3glisini alırım letgodan falan , 50ye 16 ödemişsen 400 küsüra iyi bişey keserler50 kurusluk bir urune 16 vergi odedim
50tllik degil 50 kuruşluk ürüne 16tlanakart alibabada gördüm 4gli olanı , vergi falan ödeyeceğime 3glisini alırım letgodan falan , 50ye 16 ödemişsen 400 küsüra iyi bişey keserler
çok fazla alınmış gerçi vergi ülkesi burası50tllik degil 50 kuruşluk ürüne 16tl
keşke alırken belirtilse vergi falan , bi gün soracam bi yerlerde bu işlerin aslını illaki bi limiti vardırçok fazla alınmış gerçi vergi ülkesi burası
Ptt takip nosunda yaziyorçok fazla alınmış gerçi vergi ülkesi burası
Mesaj birleştirildi:
keşke alırken belirtilse vergi falan , bi gün soracam bi yerlerde bu işlerin aslını illaki bi limiti vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?