Samsung Galaxy II Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy II Nokia N8
Arkdaslar Samsung Galaxy II'nin özellikleirini azda olsa biliyorum galaxynin fiyatı ne kadardır n8den üstün yanları varmıdır ? bildiğiniz herseyi yazarsanız sevinirim

Utku

Utku

Üye
n8 daha iyidir

Starsley

Her türlü n8

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Galaxy 2'nin almanyadaki fiyatı 600 euro.Donanımsal olarak işlemcisi filan n8'den iyi 1 ghz çift çekirdekli işlemcisi var.Ama medya olarak n8'i ezicek bi telefon yok şuan :)

pRime.

pRime.

Üye
N8 daha iyi bir telefon özellik olarak tek eksiği işlemci. Gerçi o işlemciyle ve GPU ile Galaxynin yapabildiği herşeyi yapıyor ama seçim senin. Bu konu da bir tartışma konusuna dönüşmez umarım.

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok dönüsmez anlaşılan yine n8 :D:d:

tulkas

tulkas

Üye
Ben tartışmasız galaxy s2 diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: eQooo, hoss ve 61semih

berkcombil

Üye
Yahu N8 Galaxy S'den bile kötü,nasıl Galaxy S2'den daha iyi oluyor?Anlayamıyorum.Kardeş senin anlayacağın telefonun üzerinde NOKIA yazısı olsun da takoz olsun,taştan olsun farketmez.Mesajı almışsındır umarım.

• Beğen
Tepkiler: hoss ve 61semih
mavrick

mavrick

Üye
Yahu N8 Galaxy S'den bile kötü,nasıl Galaxy S2'den daha iyi oluyor?Anlayamıyorum.Kardeş senin anlayacağın telefonun üzerinde NOKIA yazısı olsun da takoz olsun,taştan olsun farketmez.Mesajı almışsındır umarım.

aynen ,adamlar utanmadan bide n8 diyolar ,anladık telinizi savunuyosunuzda bu kadar olmaz beee bunlar 10 sene sonrada n8 der:ehe

• Beğen
Tepkiler: hoss ve 61semih

dla11

Üye
ya bırakın gidin be 10 tane n8 1 tane galaksi 2 yapmaz arkadas her türlü.
bu kadarda olmaz ya arkadas bu n8 ciler telefona tapıyor ya :ehe:ehe:ehe
gözleri baska bişey görmez olmuş:ehe rüyalarında bile n8 görüyorlardır:ehe:ehe:ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy S II daha piyasaya çıkmadan bazıları başka konularda gerçekten çok atmış. Bi durun ya telefon çıksın deneyin sonra yazın sorunlarını XD
Kağıt üstünde Galaxy S II tabi ki, çünkü dünyanın en iyi telefonu aksini iddia etmek şu noktada mantıksız geliyor. Ayrıca Galaxy S II'yle N8'i karşılaştırmak yerine N9 ile karşılaştırın bari.

61semih

61semih

Üye

memleketımızde boyle marka takıntısı var sıradan bır jean pantolon olsun arkadasına vur levı's etıketını 150 tl versın ve hava atsınlar (sözum levis e değildir) anlıyan anladı...
nokia bitmiştir yakında sybıyan dan destegınıde cekıyormus duydugma gore (dogruluk derecesını bılmıyorum) n8 ın ezıcı bır ustunlıgu tek bır konuda var kamerası malum 12mp
ıkıncı el olarak satmaya kalktıgınızdada sırf MARKA sı yuzunden rahatca satılabılır.ama mıllet uyanmaya basladı bu ıse.genpa teknıs servısındekı yakın akrabam en dandık telefonların(malzeme olarak) nokıa nın urettugunu buna karsılık en saglamın motorola,sony ericcson oldugunu soyluyor.:bann:
artık devır htc,motorola,blackberry,samsun,iphone devri , lg ile sony de kovalayabılr bunları kanımca

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
AYNA

AYNA

Üye
bende bu iki telefon arasında kararsız kaldım arkadaşlar.
karşılaştırdım n8 deki kamera hariç bütün özellikler galaxy s2 dede var.n8in batarya değişmemesi ve android kadar görsel olmaması beni galaxy almaya itiyor ama hala kararsızım.
n8 in kamera ve xenon flashı dışında galaxy s2 den artı bir özelliği var mı? ben bulamadım?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy S 2'de dual core işlemci var ve 1080p video çekimi yapabiliyor(n8 720p), 8 mp kamerası var prof fotoğrafçı değil kimse, yeter de artar bile. Dual Core işlemci de yeter de artar bile bir telefondan zaten ne bekleniyor bu kadar ben anlamıyorum arkadaş takılmayın böyle ufak ayrıntılara en az 700 tl verdikten sonra alınan her telefon yeter de artar bile insanlara :D

61semih

61semih

Üye
konu zaten 700 tl verdıkten sonra en ıyısını almak en azından beklentılerı karsılamak fotograf onemlıyse olmazsa olmazınsa n8 daha ıyı ama gerıye kalan butun ozellıklerde galaxy s ve 2 gecer zaten nokıa nın n8 den baska suanda pıyasada rekabet edebılecek bır cıhazı yok n9 dıyorlar guzele benzıyor gercekten ama sanbyan işte

AYNA

AYNA

Üye
işlemci ram rom benim için önemli değil.ben ya kamerayı(n8i) ya da işletim sistemini(glaxy s2yi) seçicem buna karar veremedim.
androidde sms sorunu vardı o düzeltildi mi bilginiz var mı? mesela birine mesaj attık o mesajı başkallarınada gönderiyormus.google android sms sorunu yazın çıkıyor.
birde galaxy s2 boyutu biraz beni düşündürdü ben çok mesajlaşan birisiyim ele rahat oturması lazım sanki büyük gibi geldi biraz bana!!!

osnakli

osnakli

Üye
n8i 1ay kullanan biri olarak sana bahsedeyim biraz.samsung'u hiç görmedim zaten.5800 garantide oldugu için(amcamın telefon bayisi var onun n8ni kullandım) 1 ay kadar n8i deneme fırsatım oldu.2 ya da bilemedin 3 program açıkken kasılmalar oluyor.hele arada bi donması var ki artık ne zman gönlü olursa o zman kendine geliyor.bu bataryayı gizli yapmaları tam bi skandal olmuş:)
kamerası 5800dan sanki farksız ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.ama video çekimi 720p hdmi çıkışı lcd tv'de çekilen videoları izlemk neredeyse kusursuz.
bir eksik daha yönü vardı formumuzdada haberi çıkmıştı bi hata varmış ve telefon kapanıp açılıyormuş açıkçası ben hiç rastlamadım.şu anda samsung wawe 2 almayı düşünüyorum onunda lcd ekranı biraz düşündürüyor amoled olsaydı hiç kaçırmaycaktım.

AYNA

AYNA

Üye
teşekkürler bilgi için.evet dediğin gibi bataryada benim çanımı çok sıkıyor.dışarda batarya bitse yandın yedeği bile olsa takamıcaksın!!
bu kasılmalar felan filan onlar önemli değil çözdüler o olayları güncellemeyle..
n8 batarya ve işletim sistemi,galaxy s2 ise büyüklük ve kamera düşündürüyo beni..

mavrick

mavrick

Üye
arkadaşlar ben birşey farkettim samsung hiçbir telefonunda kamerayı ön plana çıkarmıyor,bence bunu bile bile yapıyor aslında nokiadan daha kaliteli kamera yapar ama mesela pixon 12 megapiksel ama n8 le yarıştırınca 12 milyon pikselin sadece adı kalıyor,bence bunun sebebe samsungun aynı zamanda kompakt ve dslr makine üreten bir firma olması düşünsenize pixon bir fotoğraf makinası gibi çekseydi yada n8 kadar iyi çekseydi (ben burda n8 i büyütmüyorum ama nerdeyse kompakt kadar iyi çekiyor)diğer kompakt makinalarını satabilirmiydi bence hayır yada büyük bir müşteri kaybı yaşardı,o yüzden samsung tellerde kamera ağırlık vermiyor,en son galaxy s 2 modeli olduğu gibi ,ama şu anlama gelmesin o zman samsung yaptığı bütün kameralı teller berbat böyle bişey yok,sadece satış strateji yüzünden bence böyle

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bırakın şu işleri yaa N8 Galaxy 2 nin yanında bile duramaz elime Galaxy telefonu almış ve 1 hafta kullanmış biri olarak söylüyorum ki KAMERASI dışında herşeyiyle N8 den üstün.Android olması apayrı bi özellik Symbian kim Android kim bi düşünün bakalım...

--------------- Ekleme ---------------

ha birde samsungmania adlı arkadaş çok doğru söylüyor.S5233W(3.2 MegaPixel) nin kamerası Nokia nın 5 MegaPixel lik kamerasına eşit.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt