Samsung Galaxy II Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar ben birşey farkettim samsung hiçbir telefonunda kamerayı ön plana çıkarmıyor,bence bunu bile bile yapıyor aslında nokiadan daha kaliteli kamera yapar ama mesela pixon 12 megapiksel ama n8 le yarıştırınca 12 milyon pikselin sadece adı kalıyor,bence bunun sebebe samsungun aynı zamanda kompakt ve dslr makine üreten bir firma olması düşünsenize pixon bir fotoğraf makinası gibi çekseydi yada n8 kadar iyi çekseydi (ben burda n8 i büyütmüyorum ama nerdeyse kompakt kadar iyi çekiyor)diğer kompakt makinalarını satabilirmiydi bence hayır yada büyük bir müşteri kaybı yaşardı,o yüzden samsung tellerde kamera ağırlık vermiyor,en son galaxy s 2 modeli olduğu gibi ,ama şu anlama gelmesin o zman samsung yaptığı bütün kameralı teller berbat böyle bişey yok,sadece satış strateji yüzünden bence böyle
peki glaxy s2 nin fotograf kalitesine ne dersin sence nasıl çeker?
tek lef var hafif karanlık ortamda iyi çeker mi acaba? fotoda önemli benim için çünkü..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
tek lef var hafif karanlık ortamda iyi çeker mi acaba? fotoda önemli benim için çünkü..
çekim modunu gece yap gündüz gibi çeker.

mavrick

mavrick

Üye

ben sana gsmarenanın dediği söylerim ancak dediklerine göre 8 megapikselden daha iyi çekiyomuş

AYNA

AYNA

Üye

çekim modunu gece yap gündüz gibi çeker.

oldu:d::d::d:
bu mantığa göre telefonlara hiç flash koymasınlar herkez gece moduna alsın gündüz gibi çeksin:ehe:ehe:ehe:ehe:kop:

--------------- Ekleme ---------------

ben sana gsmarenanın dediği söylerim ancak dediklerine göre 8 megapikselden daha iyi çekiyomuş

ekran super amoled plus olduğu için telefonda güzel görünecektir ama önemli olan pc de kaliteli görünmesi..

mavrick

mavrick

Üye
bu mantığa göre telefonlara hiç flash koymasınlar herkez gece moduna alsın gündüz gibi çeksin:ehe:ehe:ehe:ehe:kop:

ekran super amoled plus olduğu için telefonda güzel görünecektir ama önemli olan pc de kaliteli görünmesi..

önyargılı davrandın ben ekran görüntüsnden bahsetmiyorum bilgisayar çıktısından bahsediyorum,gsmarena ekranda nasıl göründüğünden bahsetcek hali yok zaten:kop:

AYNA

AYNA

Üye
önyargılı davrandın ben ekran görüntüsnden bahsetmiyorum bilgisayar çıktısından bahsediyorum

ben telefondaki kaliteyi kast ettin sandım kusura bakma..
telefon bi çıksın incelemeler olsun ondan sonra karar vericem..

fuy

Üye
işlemci ram rom benim için önemli değil.ben ya kamerayı(n8i) ya da işletim sistemini(glaxy s2yi) seçicem buna karar veremedim.
androidde sms sorunu vardı o düzeltildi mi bilginiz var mı? mesela birine mesaj attık o mesajı başkallarınada gönderiyormus.google android sms sorunu yazın çıkıyor.
birde galaxy s2 boyutu biraz beni düşündürdü ben çok mesajlaşan birisiyim ele rahat oturması lazım sanki büyük gibi geldi biraz bana!!!
arkadaşım az daha bekle benim gibi galaxy s 2 mini çıkıcak 3,7 inç 1,4 ghz işlemci olacak ama ekran TFT 16 m ve kamera 5mp,bluetooth 2.1 seçim senin ben miniyi beklemeni öneririm

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşım az daha bekle benim gibi galaxy s 2 mini çıkıcak 3,7 inç 1,4 ghz işlemci olacak ama ekran TFT 16 m ve kamera 5mp,bluetooth 2.1 seçim senin ben miniyi beklemeni öneririm

duydum bende onu ama kamerası düşük kardeş onunda 5 mp.resimede önem veriyorum ben.keşke aynı özelliklerde olsaydı s2 ile sadece boyutu mini olsaydı süper olurdu yaa..

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
yani ben anlamıyorum ya hala n8 diyebiliyorlar galaxsy 2 nin n8 den artılar işlemci kamera(8 mp ama 1080p çekiyor) işletim sistemi arayüz daha kullanışlı bunlar yeterli değil mi sence

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hey ALLAHIM ya ben ne diyorum sen nediyosun anla işte lafın gelişi ayrıca pc ye aktarınca görüntü çok kaliteli olyor lütfen böyle yorumlar yazarak cahilliğinizi ortaya çıkarmayın.

AYNA

AYNA

Üye

Hey ALLAHIM ya ben ne diyorum sen nediyosun anla işte lafın gelişi ayrıca pc ye aktarınca görüntü çok kaliteli olyor lütfen böyle yorumlar yazarak cahilliğinizi ortaya çıkarmayın.

ama bak ben sana hafif karanlık ortamda diyorum.led flash bile zor çekerken sen gece moduna al gündüz gibi çeker diyon.gece modunun düzgün bir etkisi yokki aksine ağır çalışıyor çekincede tam net olmuyor normal moda göre..

yani ben anlamıyorum ya hala n8 diyebiliyorlar galaxsy 2 nin n8 den artılar işlemci kamera(8 mp ama 1080p çekiyor) işletim sistemi arayüz daha kullanışlı bunlar yeterli değil mi sence

neden n8 ile karşılaştırıyorum çünkü bu iki telefon ihtiyaçlarıma göre istediğim telefon.n8 i neden seçim listeme koyuyorum kamerası xenon flashı ve mesaj yazma rahatlığı yüzünden.ben her iki telefondada işlemci ram özelliklerine bakmıyorum onlar benim için önemli değil çünkü 256 ramlik se satio bile işimi görüyordu içine 84 adet uygulama yüklememe rağmen..bu yüzden iç donanımı önemli değil ihtiyaçlarımı görmesi önemli benim için.galaxy hoşuma gitti çünkü arayüzünü androidi sevdim ama kamerasını bilmiyorum ne derece çekicek!!bu yüzden incelemeleri bekliyorum..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
neden n8 ile karşılaştırıyorum çünkü bu iki telefon ihtiyaçlarıma göre istediğim telefon.n8 i neden seçim listeme koyuyorum kamerası xenon flashı ve mesaj yazma rahatlığı yüzünden.ben her iki telefondada işlemci ram özelliklerine bakmıyorum onlar benim için önemli değil çünkü 256 ramlik se satio bile işimi görüyordu içine 84 adet uygulama yüklememe rağmen..bu yüzden iç donanımı önemli değil ihtiyaçlarımı görmesi önemli benim için.galaxy hoşuma gitti çünkü arayüzünü androidi sevdim ama kamerasını bilmiyorum ne derece çekicek!!bu yüzden incelemeleri bekliyorum..
Galaxy II 2010 UN EN İYİ telefonu seçildi.(sanırı 2011 di hatırlayamadım)

AYNA

AYNA

Üye
Galaxy II 2010 UN EN İYİ telefonu seçildi.(sanırı 2011 di hatırlayamadım)

biliyorum ben bunu en iyi 20 telefon arasında ilk sırada zaten.ben ihtiyaçlarıma göre karşılaştırıyorum 1.olması önemli değil benim için..

hoss

hoss

Üye
ŞAKA GİBİ YAA N8 DAHA İYİ DEMİŞLER
GALAXY 2 İŞLETİM SİSTEMİYLE EZER GECER N8 İ
GALAXY S BİLE DAHA İYİDİR N8 DEN SEN BURADAKİ YORUMLARA BAKMA GİT GALAXY S AL KAFAN RAHAT OLSUN :oke:

• Beğen
Tepkiler: baranselona ve KaTLeDeN67
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
yani insan bu iki telefonu karşılaştırmaktan utanır ya n8 galaxy s2 nin yanında oyuncak kalır

• Beğen
Tepkiler: hoss ve baranselona
AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar nedir bu n8 e olan tepki???
daha öncede söyledim gene söylüyorum ihtiyaçlarıma göre bu iki telefonu seçtim..herşey işlemci ram rom değildir öenmli olan o telefonun benim istediğim kriterlere uyması.ben demiyorum ki n8 s2 den daha iyi ya da s2 n8 den daha iyi!!!
onunda iyi yönü var öbürününde var yani ben arasında seçim yapamadığımı ve sebebinide söyledim..

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
arkadaşlar nedir bu n8 e olan tepki???
daha öncede söyledim gene söylüyorum ihtiyaçlarıma göre bu iki telefonu seçtim..herşey işlemci ram rom değildir öenmli olan o telefonun benim istediğim kriterlere uyması.ben demiyorum ki n8 s2 den daha iyi ya da s2 n8 den daha iyi!!!
onunda iyi yönü var öbürününde var yani ben arasında seçim yapamadığımı ve sebebinide söyledim..
sen alınma bizim sözümüz nokia fanlarına

hoss

hoss

Üye
sen alınma bizim sözümüz nokia fanlarına

n8 in kamerasi disinda hicbir ozelligi galaxy s2 den daha iyi olamaz
video cekiminde de 1080p hd kaydiyla n8 i ezer gecer
islemci hizi cift cekirdek ve 1gb ram oranina sahip
ayrica android isletim sistemi symbiandan cok daha kaliteli oyun ve program destegine sahip
bazi n8 sahipleri cihazlarina elestiri yapilmasini istemiyor nokia nin avukati gibi cevap vermeye calisiyor , cihazlarda eksiklik varsa bunu soylemek kotulemekmi oluyor arkadas

• Beğen
Tepkiler: KaTLeDeN67
eQooo

eQooo

Üye
şaka gibi ... herkesi 2 tel incelemeye davet ediyorum.... tabiki android....:oke:

• Beğen
Tepkiler: hoss
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye

:ehe Galaxy II Den bahsediyoruz ? N8 O telefonla karşılaştırıla bilirmi ? N8 hep + yanlaı var k.bkma teefonu biraz incele öyle gel tammı ?

ya bırakın gidin be 10 tane n8 1 tane galaksi 2 yapmaz arkadas her türlü.
bu kadarda olmaz ya arkadas bu n8 ciler telefona tapıyor ya :ehe:ehe:ehe
gözleri baska bişey görmez olmuş:ehe rüyalarında bile n8 görüyorlardır:ehe:ehe:ehe

Yaw arkadaşlar bunlar hiç anlamıyorlar Şaka dimi bu konu ?
N8i Galaxy II İle tartıştırıyorlar ?
Arkadaşlar Galxys2 şuan bana göre motorola artixden önce en iyi telefondur N8 Windows la karşılaştırın siz :D
Arkadaşlar şaka maka br yana n8 ile karşılatırılırmı ya şurda kafamı duvarlara vurasım geliyor bazn :ehe

ya bırakın gidin be 10 tane n8 1 tane galaksi 2 yapmaz arkadas her türlü.
bu kadarda olmaz ya arkadas bu n8 ciler telefona tapıyor ya :ehe:ehe:ehe
gözleri baska bişey görmez olmuş:ehe rüyalarında bile n8 görüyorlardır:ehe:ehe:ehe

Yaw arkadaşlar bunlar hiç anlamıyorlar Şaka dimi bu konu ?
N8i Galaxy II İle tartıştırıyorlar ?
Arkadaşlar Galxys2 şuan bana göre motorola artixden önce en iyi telefondur N8 Windows la karşılaştırın siz :D
Arkadaşlar şaka maka br yana n8 ile karşılatırılırmı ya şurda kafamı duvarlara vurasım geliyor bazn :ehe

• Beğen
Tepkiler: hoss
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt