Samsung galaxy giom var ama arkadaşımın 5800 ı var ve o kendi telefonunun daha iyi olduğunu söylüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Bence o arkadaşın senin telefonunu çekemediği için çamur atmaya kalkmış. Boşa dememişler; çamur at izi kalsın. Ben bizzat 5800 ı inceledim berbat ötesi birşey. O çok övdükleri carl zeiss lensi gördük oda içi çekiminde karıncalanmalar oluyor ayrıca gece çekimide berbat ötesi. Bu konu üzerine bir konu açmıştım.İnceleyebilirsin. Gio dan her konuda üstün bile olsa(varsayım) telefon çok kaba ve hantal ayrıca telefon hiç modern durmuyor...http://www.maxicep.com/karsilastirm...-8530-ve-nokia-5800-karsilastirma-564519.html

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Özetle 5800'ın üstün olduğu özellikler:
Kamera flaşı-Ekran çözünürlüğü-İkinci kamera(görüntülü görüşme için)-Kasma-Hoperlör çıkışı(çok da büyük bir fark yok)
Geri kalan herşeyde Gio'nun ezici üstünlüğü vardır.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
biz 5800 kullanıcıları akvaryum balıkları gibiyiz bırakın küçücük dünyamızda mutlu kalalım . Yeni tel almak yok 5800 la yola devam.

Del Rey

Del Rey

Üye
5800 la bile yine de bir çok şey halledilebiliyor. En son telefon boş 80 küsür RAMi buldu :D

orhanparlak

orhanparlak

Üye
bu konuyu açman bile saçma. git ona deki biraz telefon araşırması yapsın :oke:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
5800 2-3 ay kullanmıştım işlerimin çoğunu rahatlıkla hallettim radyomu dinledim webde pcye oranla %60ı kadar verim aldım ama işlerimin hepsini halletim gerektiğinde filmimi izledim yapamadığım yada ben becerememiş olabilirim tv izleyemedim 1-2 program vardı wifi ile bağlanmama rağmen genede izlemekte sıkıntı çektim ama galaxy giosu olan akrabam bana geldiğinde wifiye bağlanıp bana bir şov yaptı buna bakarak Galaxy Gio'nun üstün olduğunu söyleyebilirim uygulama program oyun vs açısından kamerasıda kötü değil

loaloa

Üye
sana güzel bir önerim var. bu çocuk yakın bir yerde oturuyorsa yada yakın bir arkadaşınsa telefonları 1 günlüğüne değiş-tokuş yapın. Ertesi gün üstüne yatıp geri vermek istemeyeceğine adım gibi eminim :D

orhanparlak

orhanparlak

Üye
5800 la bile yine de bir çok şey halledilebiliyor. En son telefon boş 80 küsür RAMi buldu :D
bizim derdimiz ufak tefek şeyleri halletmek değil arkadası 5800ın daha iyi oldugunu soylemiş yanlıs oldugunu anlatmaya calısıyoruz.

murat0288

murat0288

Üye
fbooklu sıdıkliyi kınarmış kardeş salla. en iyi telefon kendi kullandığın telefondur

__piranha__

__piranha__

Üye
o arkadaş dünyadan değil galiba

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ben ikisini de kullanmıyorum ama şu da var.
Nokia eski performansında değil bu kesin. 5800 eski olabilir.
Samsung Gio'da web üzerine çok kötü aslında..
web tarayıcısı flash desteği içermiyor mesela ayrıca DivX ve XviD video formatı desteklemiyor.
Bide 1350 mAh pil ömrü var bu demek oluyor ki pil ömrü çok az. Bunlar benim bildiklerim.

Benim telefonda 1000 mah pil olmasına rağmen 5 gün gidiyor bir şarj(wifisiz bluetoothsuz kullanım)Batarya ömrü ile mah farklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt