Samsung Galaxy gio sorunlarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy gio sorunlarım
selam arkadaşlar ben gio kullanıcısıyım bikaç sorum var öncelikle ben oyun hastasıyımdır acaba hd-3d oyunları düzgün çalıştırırmı bi hd oyun yükledim fakat hafif kasma yapıyor ve bikaç oyunuda silmek zorunda kaldım :S

acaba hd oyunlar için bi çözüm varmı yada benmi bişeyi yanlış yaptım ?

sonra dahili hafızası çok çabuk doluyor oyun veya program yüklenemiyo bu konuda ne yapabilirim ?

kullandıgım hafıza kartı oyunun kasmasıyla alakalımıdır yani 2gb olması veya 8gb olması önemlimi bi oyunun kasmasında ?

hd oyunları düzgünce kurup oynayabilme imkanım varmı kasmadan yani varsa ne yapmalıyım tekrar ?

root yapma olayı nedir oyun yüklemede faydası olurmu ? olursa nasıl faydaları olur ?

cevap bekliyorum arkadaşlar

61semih

61semih

Üye
1.soruna gelınce gio da her hd oyunu calıstıramazsın zaten bu fıyata bunuda beklemen yanlıs olur
2 dahılı hafıza az evet ama lınk2sd programıyla (markettede var)telefonuna kurulu program oyunları sd karta tasıyabılırsın.bunu yapman ıcın cıhazının rootlu olması lazım.lınk2sd yıde kullanabılmek ıcın bıraz arastırma yapmalısın.pc yardımı ıle sd yı 2 ye boluyorsun vs o ayrı bır konu google yardımına koşar
3e gelınce dedıgım gıbı her hd yı kalldırmıyor ekran cozunurlugu ve gpu su
4 root yap bence benım cıhazda rootlu oyun yuklemende bır +sı olmaz ama bazı programları kullanmanda cok faydası olur orn flashplayer bızım telefonda normalde yok fakat root un yardımıyla flashplayer yuklenıyor.bende yuklu bunun ıcınde google den arasatırma yapman lazım
kısacası root ıle hem dahılı hafızayı rahatlatırsın ıstedıgın kadar oyun yuklersın hemde flash player yuklersın

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
her hd yi oynayamam peki hangileri uyabiilir daha rastlamadım hd ye ya ekrana büyük geliyo ya hiç açmıyo =S ve root işlemi kolaymıdır ve sanırım garantiden çıkıyor o zaman ?

Masha

Masha

Üye
Root'a gerek yok bence. Gereksiz uygulamaları ve oyunlarını kaldır.
Zaten Galaxy Gio çok iyi bir kaliteye sahip değil HD oyunların hepsini rahat bir şekilde oynayamazsın.
Sanırım Gio'da web tarayıcısı Flash desteği içermiyordu yanlış hatırlamıyorsam tabi.

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
hiçbi hd oyun oynayamammı ? yada oynayabiliceklerim çokmu dandik hd oyunlar olur =D ve gio da mms ayarlarını yapamadım nasıl yapıcam :S

Lambritsche

Lambritsche

Üye
ben galaxy ace kullanicisiyim benzer oyunlari calistiriyo dene bir kac tane orn gt racing motor academy onu benim telefonum calistirdi istersenz nfs shift deneyin onuda calistirir hero of sparta calisiyo bende bi kactane dene acabilir

lcax31

Üye
    Konu Sahibi
ya contract killer da kasıyoki öle acayip bi oyun değil yani benle alakalımı yoksa kasması normalmi böle bi oyunda bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt