lcax31
Üye
Samsung Galaxy gio sorunlarım
selam arkadaşlar ben gio kullanıcısıyım bikaç sorum var öncelikle ben oyun hastasıyımdır acaba hd-3d oyunları düzgün çalıştırırmı bi hd oyun yükledim fakat hafif kasma yapıyor ve bikaç oyunuda silmek zorunda kaldım :S
acaba hd oyunlar için bi çözüm varmı yada benmi bişeyi yanlış yaptım ?
sonra dahili hafızası çok çabuk doluyor oyun veya program yüklenemiyo bu konuda ne yapabilirim ?
kullandıgım hafıza kartı oyunun kasmasıyla alakalımıdır yani 2gb olması veya 8gb olması önemlimi bi oyunun kasmasında ?
hd oyunları düzgünce kurup oynayabilme imkanım varmı kasmadan yani varsa ne yapmalıyım tekrar ?
root yapma olayı nedir oyun yüklemede faydası olurmu ? olursa nasıl faydaları olur ?
cevap bekliyorum arkadaşlar
acaba hd oyunlar için bi çözüm varmı yada benmi bişeyi yanlış yaptım ?
sonra dahili hafızası çok çabuk doluyor oyun veya program yüklenemiyo bu konuda ne yapabilirim ?
kullandıgım hafıza kartı oyunun kasmasıyla alakalımıdır yani 2gb olması veya 8gb olması önemlimi bi oyunun kasmasında ?
hd oyunları düzgünce kurup oynayabilme imkanım varmı kasmadan yani varsa ne yapmalıyım tekrar ?
root yapma olayı nedir oyun yüklemede faydası olurmu ? olursa nasıl faydaları olur ?
cevap bekliyorum arkadaşlar