__xXx__
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok doğru bir karar c7 kullan samsung galaxy gio'nun un özellikleri vasat.. kendi telefonum diye söylemiyorum tüm isteğini karşılar heleki anna geldikten sonra daha güzel olacak
bence vasat olan c7 nın kendısı,bir işlemcisi birde android olması yeter yeter gio nun 800mhz c7 680mhzbıryerde yerlerde surunen sanbyan bır yanda dunyada buyume rekorları kıran android
arkadaşım ben galaxy gioyu dediğim gibi tavsiyeler üzerine aldım özellikle android işletim sistemine sahip olduğu için ama dediğim gibi yazılımsal sıkıntılar çekiyorum wifi kullanamıyorum onun içinde telin hızına diyeceğim yok sıkıntının düzelmesi için android 2.3 yükletmen lazım dedi telefonu aldığı bayi ama 2.3 ü şimdi yükletirsem garantiden olacağım o yüzden zaten karar veremiyorum ya gio mu c7-00 mı diyebence vasat olan c7 nın kendısı,bir işlemcisi birde android olması yeter yeter gio nun 800mhz c7 680mhzbıryerde yerlerde surunen sanbyan bır yanda dunyada buyume rekorları kıran android
vasat olan c7 mi? şakamı yapıyorsun git bir özelliklerine bak sen .. her şey işlemcide bitmiyo ayrıca anna ile de yükseltilecekbence vasat olan c7 nın kendısı,bir işlemcisi birde android olması yeter yeter gio nun 800mhz c7 680mhzbıryerde yerlerde surunen sanbyan bır yanda dunyada buyume rekorları kıran android
iyi tamam devir android devride önüne gelen her androidli telefonu da almak zorunda değilsin saçmalık olurbence galaxy gio devir android devri symbian almak akıllı işi değil
iyi tamam devir android devride önüne gelen her androidli telefonu da almak zorunda değilsin saçmalık olur
S hariç galaxy serisinden hiçbir telefon S^3 lü nokialar ile karsılastırılamaz.
S derken seri yani s2 de var içindebir de s2 var
S derken seri yani s2 de var içinde
Asık olmussun yav telefona
bence vasat olan c7 nın kendısı,bir işlemcisi birde android olması yeter yeter gio nun 800mhz c7 680mhzbıryerde yerlerde surunen sanbyan bır yanda dunyada buyume rekorları kıran android
biraz öyle oldu
1.5 ay içinde ellerimin içinde olacak.
Anlamadıgım olay andorid de güzel diyolar donanımda.Ee sen 800 mhz veya 1 ghz konulmus bir symbian'ı düsünebiliyomusun semih arkadasım.Sistem güzelse donanımı en iyi sekilde kullanacak.Donanımı sisirirsen ben bile yaparım mobile os nolcak yani
Telefonu işlemciden ibaret sanan fandroid...
Hayırlısı olsun o zaman
----------Eklendi @ 15:42:12 ---------- Yazıldı @ 15:40:00 ----------
Anlamadıgım olay andorid de güzel diyolar donanımda.Ee sen 800 mhz veya 1 ghz konulmus bir symbian'ı düsünebiliyomusun semih arkadasım.Sistem güzelse donanımı en iyi sekilde kullanacak.Donanımı sisirirsen ben bile yaparım mobile os nolcak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?