Samsung Galaxy Gio mu yoksa Nokia C5-03 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio mu yoksa Nokia C5-03 mü?
Arkadaşlar benim Nokia C5-03 üm var ama hiç memnun değilim arkadaşın Samsung Galaxy Gio su var telin grafikleri Nokia N8 inkinden daha iyi Nokianın mağazasına gittik ben N8 den NFS Shift açtım oda Gio dan oyun aynı ama N8 de kasıyo Gio da hiç kasmıyor o yüzden C5-03 ü kardeşime verip Galaxy Gio alacağım sizce ne yapmalıyım?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gio c5 03'den daha iyi ama N8'den daha iyi değil. :oke:

Lenneth

Üye
Gio hic yoktan c5-03 gibi bastirmatik degil.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
nokia'nın dokunmatiği hiç bir telefonda yoktur.samsung'un dokunmatikleri balon gibi fiyatı ucuz ama içi boş

enaa_881

enaa_881

Üye
nokia'nın dokunmatiği hiç bir telefonda yoktur.samsung'un dokunmatikleri balon gibi fiyatı ucuz ama içi boş
bu söylediğine kendin bile inanmıyosun ama nese

Gio C5-03 den çok daha iyidir almak istiyosan alabilirsin

MertcaN9

MertcaN9

Üye

merhaba arkadaşım nasılsın?...elbette ki samsungun dokunmatiği daha iyi bir çok nokia modeline göre.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
evet farkındayım.Mesela samsung F480 kamera 5 mp fiyat 190 tl. biraz şaibeli değil mi ? Kamerasına 5 mp yazıyor ama vga'dan farkı yok.bence c5-03 çok kullanışlı,rahat ve ergonomik bir telefon.Özellikleride öyle samsung'unki gibi boş değil.Bir samsung dokunmatik telefon ile nokia dokunmatik telefonun dokunmatik ekranının ömrünü bir karşılaştır.Yada c5-03 ile gio nun wifi çekim gücünü ve hızını...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
evet farkındayım.Mesela samsung F480 kamera 5 mp fiyat 190 tl. biraz şaibeli değil mi ? Kamerasına 5 mp yazıyor ama vga'dan farkı yok.bence c5-03 çok kullanışlı,rahat ve ergonomik bir telefon.Özellikleride öyle samsung'unki gibi boş değil.Bir samsung dokunmatik telefon ile nokia dokunmatik telefonun dokunmatik ekranının ömrünü bir karşılaştır.Yada c5-03 ile gio nun wifi çekim gücünü ve hızını...

Gio kamera hariç her yönden C5-03'ü ezer geçer.

tempestshine

tempestshine

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4251200]

Gio kamera hariç her yönden C5-03'ü ezer geçer.
[/QUOTE]

C5-03 basmatik olmasından dolayıda baya bir puan kaybediyor :good:

JBelieber

JBelieber

Üye
Galaxy Gio :oke:

HERAXIS

Üye
gio androidle ezer gecer nokiayi dokunmatige gelince algılamasıda super nesi balon gibi anlamadım tamam bende bi ara nokia kullandım ama artık simbiyanı ölmus bitmis anna belle ne farkeder anlamıyorum bu zorlama nokia fanboylugunu vefa borcu gibi bisey herhalde. alırken bence artık ozellige bakmak lazım bu saatten sonra gerkirse htc de alırın sonyde samsungda....

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes millet 4 cekirdekliye geciyo

futbol123

futbol123

Üye
gio her özellikte üstün..
800mhz işlemci var bu yeter ;)

66virus66

66virus66

Üye
    Konu Sahibi
gio c5 03'den daha iyi ama N8'den daha iyi değil.
birader N8 den daha iyi N8 in bi kamerası var gio arkadaşla nokianın yerine gittik N8den NFS Shift Açtık Bi de Giodan Gioda hiç takılma kasma yok ama N8 de kasıyor kendi gözlerimle gördüm

----------Eklendi @ 10:37:32 ---------- Yazıldı @ 10:36:56 ----------

kardes millet 4 cekirdekliye geciyo
:D kardeş 4 çekirdekliye paramız yeter mi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy Gio tabi ki :oke:

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Galaxy Gio.C5-03 daha altta kalıyor.

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
:kop2: Elbetteki Galaxy Gio :good:

estorak

estorak

Üye
Tabiki Gio :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt