Samsung Galaxy C5 Pro akıllı telefon GFXBench'te ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy C5 Pro akıllı telefon GFXBench'te ortaya çıktı
Bu seneye hızlı bir giriş yapan Samsung, şu an devam eden CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yeni Galaxy A (2017) ailesini resmi olarak duyurdu. Suya dayanıklı yapı ile gelen modeller, başarılı tasarımları ile de dikkat çekerken, Avrupa pazarında ön siparişe sunulmaya başladılar bile.

Samsung'un bir süredir bir çok yeni ve duyurulmamış modeli hakkında da bilgiler gelirken, bunlardan birisi de Galaxy C5 Pro olmakta. İddialar bu akıllı telefonun Galaxy C7 Pro ile birlikte bu ay içerisinde resmi olarak duyurulacağı şeklinde.

Samsung'un Galaxy C5 Pro akıllı telefonu daha önce bir çok sertifikasyon sürevinde ortaya çıkmıştı. Bunlar arasında TENAA ve WiFi Alliance de yer alırken, şimdi de akıllı telefon GFXBench adındaki benchmark uygulaması veri tabanında ortaya çıktı.

GFXBench üzerinden Samsung Galaxy C5 Pro'nun ayrıca teknik özelliklerine dair bazı bilgiler de ortaya çıktı. Baktığımızda akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihaz gücünü ise 2.2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 506 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon yonga setinden olmakta.

Samsung Galaxy C5 Pro akıllı telefon 4GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor. Ayrıca 16MP arka kamera akıllı telefonda bulunurken, Selfie kamerası da önde yine 16MP olarak konumlandırılmış. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak görünmekte.
 


Üst Alt