Samsung Galaxy Gio mu Galaxy İ5510 mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio mu Galaxy İ5510 mu ?
Arkadaşlar ben burda yorumlarınızdan yla çıkarak biriktirdiğim 500 tl ile doğru evimizin yakınındaki Dart'ye gittim, Bi baktım galaxy gio ya çok benzeyen ve galaxy serisinde olan i5510 olarak adlanırılan telefou gördüm ve gio ile aynı fiyataydı, kızaklı klawyesi beni cezbetti sonra demek bole başka telefonlarda varmış dedim ve ordan daha fala çeşit görmek için Media-Mark ta gittim ve Lg Optimus One ile karşılaştım acayip şaşırmıştım, 3 adet aynı fiyata harika telefonlar karşımda duruyordu. Bu üçünden birini çarşamba gününe kadar seçmeliyim lütfen yardım edin

Lenneth

Üye
i5510 gingerbread güncellemesi almayacak diye biliyorum o yüzden eliyorum. Klavye sizin için önemli midir bilemiyorum

Gio, Optimus One'dan daha üst bir telefon. O yüzden Gio diyorum.

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
i5510 gingerbread güncellemesi almayacak diye biliyorum o yüzden eliyorum. Klavye sizin için önemli midir bilemiyorum

Gio, Optimus One'dan daha üst bir telefon. O yüzden Gio diyorum.

o güncelleme 2.3 güncellemesimi valla bana 2.2 yeter yeterki sensörlü bir araba yarışı oyunu oynayabileyim

y n s c n

y n s c n

Üye
Gio'nun işlemcisi yüksek p503 one'a göre, Optimus one'nda rami yüksek Gio'ya göre. Karar senin.

blackaid

blackaid

Üye
yorumunda yazmışsın sensörlü oyun diye oyun için düşünüyorsan gio al işlemcisi ve çözünürlüğü i5510 ve lg optımusa göre daha ideal bu iki telefonu alırsan sadece belli oyunları oynarsın android telefonlarda oyun düşünüyorsan daha üst sınıf cihazlara bak ayrıca bazı oyunlarda gio bile yeterli gelmiyor

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
kafam iyice karıştı :hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
gionun 384 mb gizli ramı varmış yabancı forumlarda öyle yazıyor ama sana gioyu öneririm siyah kasa al ve alırken bataryanın altındaki etıkette made in vietnam by samsung yazısına dikkat et china yazıyosa alma.

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
ram flan önemli deil benim için sadece sensörlü bir araba yarışı, talking tom cat ve pes 11 i oynayabileyim yeter benim için ama i5510 nun görüntüsü dierlerine göre daha iyi deilmi :aman2:

__xXx__

__xXx__

Üye
bence gio

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
o zaman gioya yönel oyunları çok rahat açıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...