Samsung Galaxy Gio için 2.3.3 gingerbread güncellemesi çıktı..

Sponsorlu Bağlantılar

q-bert

q-bert

Üye

gio 2.2 froyo romu fakat kiesde güncellemeleri yükleyemiyorsunuz ama t9 türkçe dil desteği var

----------Eklendi @ 02:19:49 ---------- Yazıldı @ 02:19:15 ----------

şifresi: samfirmware.com

asdwa111

Üye
önce 2.3.3 sonra 2.3.4 yükselttim ikiside birbirinden kotu sakın indirmeyin asphalt nfs shift gangstar gibi uygulamalarıda çalıştırmıyor tavsiye etmiyorum simdi yeniden 2.2 ye dönmeye çalışıyorum orjinal romla bilgilendireyim dedim. birde şarj olayı falan aynı hiç bir değişiklik yok hız desen daha zayıf ram kullanımı daha yüksek birtek yazılar daha güzel bir şekilde organize edilmis bir tanede fazladan arkaplan resmi var.

turancen

turancen

Üye
Bende şu anda 2,3,4 yüklü, çok da memnunum türkçe karakter sorununada çözümü buldum. başka hiçbir sıkıntım yok şükür. oyunlarda grafik daha iyi hale geldi, hızlandı. oyunlarda açmaz diyen arkadaşa, nfs shift, gt racing, asphalt5, sandstorm,guerrilla bob. çok güzel oynatıyor. :oke:

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Bende şu anda 2,3,4 yüklü, çok da memnunum türkçe karakter sorununada çözümü buldum. başka hiçbir sıkıntım yok şükür. oyunlarda grafik daha iyi hale geldi, hızlandı. oyunlarda açmaz diyen arkadaşa, nfs shift, gt racing, asphalt5, sandstorm,guerrilla bob. çok güzel oynatıyor. :oke:
Farklı 2.3.4 versiyonları yüklemişsiniz ikiniz de anlaşılan. Samfirmware'de birden fazla versiyon var 2.3.4
Peki Türkçe destek sorununa nasıl çözüm buldun?

61semih

61semih

Üye
ulen her seferınde bu konuyu goruyorum ahada kıes ten dıyorum ama husran :) cıksada yuklemem heralde 2.2 den mennunum

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
Orijinal Türkiye güncellemesini bekliyoruz, Hollanda güncellemesi Türkçe dilini ve karakterleri desteklemeyebilir.

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
multi language dedimya swype bile türkçe olabilio
Hmm bak o zaman işin rengi değişir.. şu Hollanda'nın DNS'lerini verebilirsen on numara olur :) Ya da sen kies'in Hollanda sürümünü bir yere upload edebilirsen oradan indirelim o da olur.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kies in hollanda sürümü falan yok bütün ülkeler aynı sürümü kullanıyo hatta firmware bölümünde samsung da multi language yazıyo network ayarı

Panpacan2

Panpacan2

Üye
:tşk:

xinsurer

xinsurer

Üye
    Konu Sahibi
kies in hollanda sürümü falan yok bütün ülkeler aynı sürümü kullanıyo hatta firmware bölümünde samsung da multi language yazıyo network ayarı
Ben de öyle biliyordum zaten, sen DNS ayarı ile Hollanda sitesinden indirin deyince acaba dedim Hollanda'ya özel bir sürüm mü var.. daha deneyemedim, hafta sonu deneyeceğim..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ben de öyle biliyordum zaten, sen DNS ayarı ile Hollanda sitesinden indirin deyince acaba dedim Hollanda'ya özel bir sürüm mü var.. daha deneyemedim, hafta sonu deneyeceğim..
onuda yaptık ama o kies in internet bağlantısı ile ilgili kies zaten multi language bi yazılım hangi siteden hangi dns den indirdiğin önemli değil önemli olan internet bağlantısı

----------Eklendi @ 08:36:52 ---------- Yazıldı @ 08:34:30 ----------

ben bide britanya sayfasına bakıcam

Üst Alt