Samsung galaxy gio gps sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy gio gps sorunu!!
arkadaşlar telefonum samsung galaxy gio android sürümü 2.3.3 telefona igoyuda yükledim denedim sygic aura yıda yükledim denedim bi türlü gps'e bağlanamıyo....telefonun kendinde olan google haritalar programında bile bulamıyo.....açık havada denedim,arabada denedim,gps durumu diye program yükledim ondada uyduları bulamıyo bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bütün samsunglarda böyle bi sorun var napalım ama nexus s te yok

Lambritsche

Lambritsche

Üye
bnde ace var bndede oyle bir sorun yok

mancukya

Üye
Yukardan Gpsi aktif etmeyi düsündünmü acaba ? Gps Androidde istenirse devre disi birakilir muhtemelende bunu yaptin.
Ayrica Google Maps calismasi icin hehangi wifi yada cep hattindan baglanmasi yeterlidir illa Gps cipi sart degildir bence sen tele bir firmware at orjinal yada degistirilmis birde unutma Gpsi acik havada deniyeceksin kapali mekanda degil.
Ayrica Samsunglarda Gps sorunlarinin hepsi asiliyor

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım i9003 var google haritalar programında o geç buldu internet açık olduğu halde benimki hiç bulamadı..

mancukya

Üye
arkadaşım i9003 var google haritalar programında o geç buldu internet açık olduğu halde benimki hiç bulamadı..ayrıca gps i yukarıdan açık etmeyi tek sen düşünmedin merak etme ;)

Bütün Samsung androidli tellere ilk baglanti acik havada 10 saniye sonraki baglatilarda 3 saniyede baglama programi var ama senin su verdigin cevaptan sonra sizin gibilere yardim edende hata.
Hangi ortamda olursa olsun aradan snein gibi 2 3 kisi bu sacma hareketlerle insanin bütün yardimci olma hissini kiriyor

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
senin konuşma biçimin yanlış bence sen saçma hareketleri boşver konuşma biçimini değiştir..

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Google haritalar guncelledim artk bnmkide konm bulmuyor onceden acar acmaz 2 saniye bile surmezdi ama simdi neden boyle yapti anlamiyorum guncellemeyide kqldirdim gene ayni konum bulmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt